Τα πιο hot prints του φετινού καλοκαιριού

Τα πιο δημοφιλή prints της ανδρικής μόδας για το Καλοκαίρι του 2023 που θ’ αναβαθμίσουν τα Summer looks σου.

Από τη μία η θερμοκρασία που αγγίζει και ξεπερνά τα όρια του καύσωνα κι από την άλλη οι θερινές εκπτώσεις που μας επιτρέπουν να κάνουμε οικονομικές αγορές, καθιστούν την περίοδο ιδανική για να μιλήσουμε για το ανδρικό ντύσιμο του φετινού Καλοκαιριού. Έχουμε αναφερθεί ήδη στις τάσεις και τα χρώματα αλλά τώρα ήρθε η ώρα ν’ αναλύσουμε τα πιο καυτά prints που πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις των ανδρών που γνωρίζουν και αγαπούν τη μόδα.  

6 stylish prints και patterns για το Καλοκαίρι 

Αυτό που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις και να υιοθετήσεις τα παρακάτω trends είναι πως η εποχή που οι άντρες φοβούνταν να πειραματιστούν έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Διανύουμε το Καλοκαίρι του 2023 και μπορείς να φορέσεις ό,τι θέλεις κι όποτε θέλεις. Αυτό άλλωστε προσπαθεί να σου πει και η μόδα με τις επιταγές της. Συνεπώς μη διστάσεις να βάλεις στη ντουλάπα σου μοντέρνα χρώματα, prints και patterns, ακόμη κι αν αυτά σε βγάλουν για λίγο από το comfort zone σου. 

Μη σκεφτείς μόνο πως τα παρακάτω prints και μοτίβα φοριούνται μόνο στα κλασσικά κι αγαπημένα T-Shirts που επιλέγουμε όλοι το Καλοκαίρι. Θα τα δεις σε πουκάμισα, Cuban-collared shirts, παντελόνια, σορτς αλλά και μαγιό ή γραβάτες. Αν νιώθεις αυτοπεποίθηση με την αισθητική σου και την ικανότητα σου στους συνδυασμούς, πειραματίσου με το mix and match στα look σου. Διαφορετικά επίλεξε ένα ρούχο με print και συνδύασε το με πιο ήσυχα κομμάτια καθώς είναι καλύτερα να κάνεις ένα βήμα τη φορά.

Animal Print

Unisex Πουκάμισο Μαύρο Animal Print Σε Relaxed Γραμμή

Το print που έρχεται από τη ζούγκλα και την άγρια ζωή της παρουσιάζει τεράστια ποικιλία και σε κάθε περίπτωση αποτελεί bold επιλογή, παρότι παραμένει στο χέρι σου πόσο εκκεντρικό θα είναι το κομμάτι που θα επιλέξεις. Αν θέλεις κάτι εύκολο στους συνδυασμούς που συγκαταλέγεται στις τάσεις, βάλε στο καλάθι σου έναν ήσυχο συνδυασμό χρωμάτων. Παρόλα αυτά μην ξεχνάς πως και ο μαξιμαλιστός είναι στη μόδα με συνέπεια η περίοδος να ευνοεί την υπερβολή. 

Floral print

Πουκάμισο Λευκό Φλοράλ Σε Στενή Γραμμή

Είμαι σίγουρος πως δεν σου προκαλεί εντύπωση ότι το floral print συγκαταλέγεται στα trends, όμως περνά την περίοδο που έχει γίνει massive στο ανδρικό ντύσιμο. Στην αγορά θα βρεις μεγάλη ποικιλία λόγω της δημοφιλίας του που όλο και αυξάνεται. Μην περιοριστείς μόνο στο πουκάμισο με λουλούδια που αποτελεί μία ασφαλή επιλογή και επεκτάσου ακόμη και στα παντελόνια με ανάλογο print. 

Stripes 2.0

Παντελόνι Ριγέ Μπλε Braddon Με Πιέτες

Οι ρίγες συγκαταλέγονται στα trends εδώ και μερικά χρόνια, μόνο που πλέον πέρα από το κλασσικό στυλ τους, θα δεις να πρωταγωνιστούν και διαφορετικά σχέδια. Οι ειδικοί υποστηρίζουν τα total looks με ρίγες, τα κομμάτια με ρίγες που μοιάζουν με πιτζάμες αλλά και τα πλεκτά κοντομάνικα πουκάμισα με το ίδιο μοτίβο που είναι must have του φετινού Καλοκαιριού.  

70's paisley

Μαγιό Μπλε Σορτσάκι Με Λαχούρ Τύπωμα

Το λαχούρ σχέδιο αποτελεί ένα print που κυριαρχεί σε πουκάμισα, παντελόνια και αξεσουάρ. Αν θέλεις να διαφοροποιηθείς, υιοθέτησε το σ' ένα μαγιό. Θεωρείται από τα bold print του Καλοκαιριού, γι' αυτό καλύτερα να επιδιώξεις την ισορροπία στο υπόλοιπο look σου επιλέγοντας neutrals. Προσπάθησε να πετύχεις ένα boho - retro στυλ που παραπέμπει στα 70's δίχως να παύει να είναι up-to-date. 

Tie-Dye

Luis Project Luis Project Με Τύπωμα Σε Tie Dye

Επίσης από τη δεκαετία των 70's έρχεται και το επόμενο trendy print που δεν είναι άλλο από tie-dye το οποίο παρότι αποτελεί ένα από τα παλαιότερα, έκανε δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι πως καταφέρνει να κρατήσει ένα outfit απλό δίχως να είναι βαρετό. Προτίμησε παλ αποχρώσεις που του πηγαίνουν συγκλονιστικά αλλά και T-Shirts που αναδεικνύουν το print. 

Surfer trend

Unisex Μπλουζάκι So Many Waves Μπλουζάκι Σε Νουντ

To στυλ του surfer εξακολουθεί να είναι στις καλοκαιρινές τάσεις γι' ακόμη μία χρονιά με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει να γίνεται all-time classic για την περίοδο. Ορισμένα από τα essentials του surfwear είναι τα μαγιό βερμούδες, τα lightweight hoodies και φυσικά τα graphic tees. Επίλεξε αποχρώσεις που μοιάζουν ξεβαμμένες και μία relaxed γραμμή με prints που παραπέμπουν στο Καλοκαίρι και τη θάλασσα. Τσέκαρε όλη τη surf collection που φέρει την υπογραφή του διάσημου καλλιτέχνη και λάτρη της retro surf culture, Mark Iomal και κάνε δικό σου το αγαπημένο σου δημιούργημα του σε συνεργασία με την Aristoteli Bitsiani.