Τι να πάρω μαζί μου σε μία ανοιξιάτικη εκδρομή;

Απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις για το ανδρικό ντύσιμο σε μία ανοιξιάτικη εκδρομή.

Καθώς το σκηνικό του καιρού μοιάζει να έχει αλλάξει εντυπωσιακά και η θερμοκρασία θυμίζει Καλοκαίρι, ήδη από το τέλος Μαρτίου, είναι πολλοί εκείνοι που πήραν την απόφαση να ξεχυθούν στις παραλίες και να κάνουν την πρώτη τους βουτιά. Το ανθισμένο φυσικό περιβάλλον σε συνδυασμό με την έντονη ηλιοφάνεια δημιουργούν τις συνθήκες για υπέροχες ανοιξιάτικες εκδρομές που δεν έχεις παρά να προγραμματίσεις με την πρώτη ευκαιρία. Την Άνοιξη η φύση ανανεώνεται και μαζί της μπορείς να κάνεις κι εσύ το καλύτερο restart στην εξοχή, που γεμίζει χρώματα και αρώματα.

Αν τα έχεις οργανώσει όλα για μία ανοιξιάτικη εκδρομή και αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι μπροστά από μία ανοιγμένη βαλίτσα που περιμένει να τη γεμίσεις, είναι απολύτως λογικό να έχεις ορισμένα ερωτήματα στα οποία αναζητάς απαντήσεις. Η πρώτη και κύρια είναι μάλλον η ακόλουθη. «Τι να πάρω μαζί μου;». Σ’ αυτή την ερώτηση αλλά και σε άλλες συνηθισμένες ερωτήσεις θα απαντήσουμε παρακάτω, σ’ ένα σύντομο Q&A για την ανοιξιάτικη εκδρομή.

 

Ερωτήσεις και Απαντήσεις για την ανοιξιάτικη εκδρομή.

 

Να πάρω και πιο χοντρά ρούχα μαζί μου;

Ο όρος «Trans-seasonal» δίνει την πιο συνοπτική απάντηση σ’ αυτή την ερώτηση. Η κλιματική αλλαγή έχει κάνει τον καιρό να παίζει περίεργα παιχνίδια που τον κάνουν απρόβλεπτο. Το αποτέλεσμα είναι οι διαφορές ανάμεσα στις εποχές να είναι δυσδιάκριτες ενώ φαίνεται πολύ πιθανό μετά από το ανοιξιάτικο Καλοκαίρι, που ζούμε, να ακολουθήσει ένας ανοιξιάτικος Χειμώνας. Παρόλα, αυτά δεν θα πρέπει να σε φοβίζει τίποτα. Μερικές προσθήκες από μακρυμάνικα μπλουζάκια, μακριά παντελόνια και πιο χοντρά υφάσματα μπορούν να σε προετοιμάσουν για κάθε ενδεχόμενο. Άλλωστε, ο συνδυασμός ρούχων από διαφορετικές εποχές μπορεί να έχει και ένα στιλιστικό ενδιαφέρον! Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν ακούγεται αυτονόητο, είναι σημαντικό να ελέγξεις τον καιρό του προορισμού σου για τις ημέρες της διαμονής σας. Όπως κι αν έχει μία ζακέρα σε ουδέτερη απόχρωση θα φέρει την ισορροπία ανάμεσα στον καιρό και τη διάθεση σου.

Ζακέτα Unisex Μπεζ Πλεκτή Σε Relaxed Γραμμή

Τι δεν πρέπει να λείψει από τη βαλίτσα μου;

Ένα κομμάτι που σου επιτρέπει να κάνεις τη μετάβαση σε περίπτωση που ο καιρός γίνει από ζεστός – κρύος και το αντίστροφο. Παραδείγματος χάρη ένα μαύρο denim μπουφάν που μπορείς εύκολα να δέσεις γύρω από τη μέση ενώ βοηθά και το layering. Εναλλακτικά, η απάντηση ίσως να βρίσκεται σε ένα κοντομάνικο μπλουζάκι σε neutral απόχρωση που φοριέται με διαφορετικά outfits αλλά και μόνο του.

Μπουφάν Unisex Μαύρο Denim Σε Κανονική Γραμμή

Υπάρχει κατάλληλο παντελόνι για την εκδρομή;

Η απάντηση είναι πως «ναι αλλά εξαρτάται!». Πχ για το ταξίδι σου επέλεξε κάτι βολικό, όπως μία αθλητική φόρμα που μπορείς άνετα να φορέσεις και στην επιστροφή. Όσο για την καθημερινότητα, καλύτερα είναι να προτιμήσεις ένα wide leg κομμάτι που είναι στις τάσεις και σου χαρίζει την άνεση που επιδιώκεις σε μία ανοιξιάτικη εκδρομή. Επίλεξε την απόχρωση ανάλογα με τις δραστηριότητες που σκοπεύεις να κάνεις.

Παντελόνι Unisex Wide Leg Σε Νουντ

Τι ισχύει για τα χρώματα;

Καλό είναι να εναρμονιστείς το ντύσιμο σου στην εποχή που αγαπά τα χρώματα. Με απλά λόγια, αν δε φορέσεις χρώματα την Άνοιξη, πότε θα φορέσεις; Άλλωστε, υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι τα χρώματα μας κάνουν πιο χαρούμενους, όταν τα φοράμε, και μάλιστα αυξάνουν την ενέργεια μας.

Πουκάμισο Ριγέ Σε Στενή Γραμμή Με Grandad Κολάρο

Ανακάλυψε τα ανδρικά κομμάτια της συλλογής του Aristoteli Bitsiani και βρες τα ρούχα που θα πάρεις μαζί σου στην ανοιξιάτικη εκδρομή σου.