ΔΩΡΟΚΑΡΤΕΣ

Χρήση Δωροκάρτας

1. Αγοράστε μια Δωροκάρτα.
Εξέπληξε τον αγαπημένο σου με ένα κουπόνι δώρου για χρήση στο www.bitsiani.com. Δεν έχεις καλύτερη επιλογή!

Αγοράστε ένα κουπόνι δώρου τώρα και θα στείλουμε e-mail στον τυχερό παραλήπτη να τον ενημερώσουμε πως μπορεί να απολαύσει το δώρο του στο www.bitsiani.com!

2. Εξαργύρωση Δωροκάρτας στo www.bitsiani.com
Έχεις λάβει κουπόνι δώρου μέσω e-mail; Απόλαυσε το δώρο σου!

Επισκέψου το www.bitsiani.com και πρόσθεσε τα αγαπημένα σου προϊόντα στο καλάθι αγορών. Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σου, πρόσθεσε τον κωδικό που έλαβες μέσω e-mail στην ενότητα «Δωροεπιταγή».

Εάν το ποσό της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο από την αξία της Δωροκάρτας, απλώς πληρώστε τη διαφορά.


Όροι & Προυποθέσεις Δωροκάρτας

1. Η Δωροκάρτα είναι προσωπική και παρέχει τον κάτοχό της το αποκλειστικό δικαίωμα αγοράς, ανάλογα με το υπάρχον υπόλοιπό της, ενός ή παραπάνω προϊόντων.

2. Η Δωροκάρτα ισχύει από τη στιγμή ενεργοποίησής της και μπορεί να χρησιμοποιειθεί για μία μοναδική φορά αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.bitsiani.com

3. Η Δωροκάρτα δεν μπορεί να επιστραφεί στον κάτοχο της Δωροκάρτας σε καμία απολύτως περίπτωση, είτε σε μετρητά είτε με οποιοδήποτε άλλο μέσο. 

4. Τα προϊόντα που αγοράστηκαν μέσω Δωροκάρτας μπορούν μόνο να αλλαχθούν με άλλα προϊόντα και σε καμία απολύτως περίπτωση με επιστροφή μετρητών είτε με οποιοδήποτε άλλο μέσο. 

5. Η επίλυση οποιασδήποτε αντιπαράθεσης, διαμάχης ή διαφωνίας που τυχόν προκύψει σε σχέση με την Δωροκάρτα θα γίνεται σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνικής νομοθεσία και θα υπόκειται στο αρμόδιο Δικαστήριο με την ρητή αποκήρυξη οποιασδήποτε άλλης πιθανώς ισχύουσας δικαιοδοσίας.