ΠΛΗΡΩΜΕΣ

1. Ποια μέθοδο πληρωμής μπορώ να χρησιμοποιήσω για να κάνω παραγγελία;
Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ 4 διαφορετικών μεθόδων πληρωμής: Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα, Paypal, Viva Payments ή Αντικαταβολή.

Αν επιλέξεις να πληρώσεις χρησιμοποιώντας Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα, Paypal ή Viva Payments θα μεταφερθείς αυτόματα στην αντίστοιχη ασφαλή ιστοσελίδα βάσει της μεθόδου πληρωμής που θα επιλέξεις και θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις τις απαραίτητες πληροφορίες.

Οι ακόλουθες κάρτες γίνονται αποδεκτές: VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DINERS CLUB INTERNATIONAL, DISCOVER.

Σε περίπτωση που επιλέξεις τη μέθοδο της αντικαταβολής, υπάρχει χρέωση 2,20€, ενώ η συναλλαγή σου θα ολοκληρωθεί στο www.bitsiani.com

Η επιλογή της αντικαταβολής ισχύει για αποστολές μόνο εντός Ελλάδας.


2. Για ποιο λόγο δε γίνεται η κάρτα μου αποδεκτή;
Η κάρτα ενδέχεται να μη γίνει αποδεκτή για τους ακόλουθους λόγους:

α) Η κάρτα έχει λήξει. Έλεγξε αν η κάρτα σου είναι ακόμα σε ισχύ.
β) Μπορεί να έχεις ξεπεράσει το όριο επιτρεπόμενων συναλλαγών. Επικοινώνησε με την τράπεζα σου να ελέγξεις αν έχεις ξεπεράσει το επιτρεπόμενο πιστωτικό σου όριο.
γ) Μπορεί να έχεις εισάγει κάποιες λανθασμένες πληροφορίες. Έλεγξε ότι έχεις συμπληρώσει ορθά όλα τα πεδία.


3. Θα έχω επιπρόσθετες χρεώσεις;
Δασμοί εισαγωγής και φόροι ενδέχεται να προκύψουν σε παραδόσεις σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης βάση της νομοθεσίας της εκάστοτε χώρας. Ο καταναλωτής-εισαγωγέας θα ζητηθεί να καταβάλει το σχετικό ποσό κατά τη διάρκεια της παράδοσης. Το www.bitsiani.com δεν είναι υπεύθυνο σε τέτοιες περιπτώσεις επιπρόσθετης χρέωσης.