ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρία ARISTOTELI BITSIANI ιδρύθηκε το 1986 στη Θεσσαλονίκη από τον γνωστό Έλληνα σχεδιαστή μόδας Αριστοτέλη Μπιτσιάνη και παρουσίασε την πρώτη της ολοκληρωμένη συλλογή ανδρικού ρουχισμού για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 1986-1987. Τα επόμενα χρόνια, το brand παρουσίασε ταχεία ανάπτυξη στα πλαίσια της ελληνικής εγχώριας αγοράς και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Το 1999, ιδρύθηκε το πρώτο κατάστημα ARISTOTELI BITSIANI στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου και παρουσιάστηκε στο κοινό μία πλήρης γκάμα ανδρικού ρουχισμού. Το 2005, η εταιρία μέσω του στρατηγικού σχεδιασμού επέκτασης που ακολούθησε, άνοιξε δύο ακόμη καταστήματα στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα Θεσσαλονίκης και Αθήνας αντίστοιχα, φτάνοντας κάποια στιγμή να αριθμεί δώδεκα καταστήματα αποκλειστικής διάθεσης των εμπορευμάτων της (εταιρικά και franchise). Σήμερα, η εταιρία διατηρεί 6 καταστήματα σε Ελλάδα και Δημοκρατία τη Βόρειας Μακεδονίας, ενώ τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα παγκοσμίως μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Η ενδυματολογική μας πρόταση αποσκοπεί να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες όλων των ανδρών που ζουν σε αστικά κέντρα αντανακλώντας όλες τις φιλόδοξες προσδοκίες των πελατών μας.

Η εταιρία ARISTOTELI BITSIANI σήμερα είναι μία από τις ελάχιστες ελληνικές κάθετες μονάδες παραγωγής ενδυμάτων, αποτελώντας ένα επιχειρηματικό μοντέλο end-to-end, με αφετηρία τον σχεδιασμό και τελικό στάδιο τον καταναλωτή λιανικής και ηλεκτρονικού εμπορίου.