ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1. Σε ποιες χώρες λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα;
Λειτουργεί σε όλο τον κόσμο.


2. Σε πόσες γλώσσες μπορώ να περιηγηθώ στην ιστοσελίδα;
Οι γλώσσες περιήγησης του www.bitsiani.com είναι αγγλικά και ελληνικά.


3. Πως μπορώ να κάνω μία παραγγελία;
Με ελάχιστα βήματα μπορείς να προσθέσεις τα προϊόντα που επιθυμείς στο καλάθι σου και να ολοκληρώσεις την παραγγελία δημιουργώντας έναν λογαριασμό ή ως απλός επισκέπτης.


4. Θα λάβω το προϊόν που διακρίνεται στην φωτογραφία;
Ναι, εκτός από κάποιες περιπτώσεις χειροποίητων ενδυμάτων όπου μπορούν να υπάρχουν μικρές αποκλίσεις από το πραγματικό προϊόν.


5. Τα χρώματα απεικονίζονται ακριβώς όπως είναι στην πραγματικότητα;
Προσπαθούμε πάντα να αποδίδουμε τα χρώματα όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα. Ωστόσο, κάθε οθόνη είναι διαφορετική και ενδέχεται να είναι διαφορετικά ρυθμισμένη με αποτέλεσμα τα χρώματα να έχουν μία μικρή απόκλιση από τα πραγματικά.


6. Τα μεγεθολόγια είναι ακριβή;
Τα μεγεθολόγια απεικονίζουν τις αρχικές διαστάσεις του προϊόντος. Ωστόσο, καθώς κάποια υφάσματα έχουν ιδιαιτερότητες, πολύ μικρές αποκλίσεις ενδέχεται να υπάρχουν. Το ίδιο ισχύει και για τα πλυμένα και χειροποίητα ενδύματα. Μία απόκλιση της τάξης των ± 2 εκ σε κάθε διάσταση θα πρέπει να θεωρηθεί αποδεκτή για τους παραπάνω λόγους.


7. Πως μπορώ να είμαι βέβαιος ότι πραγματοποίησα την αγορά μου ορθά;
Μόλις κάνεις την παραγγελία σου, θα πρέπει να λάβεις email επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Αν δε λάβεις το παραπάνω email, επικοινώνησε μαζί μας στο contact@bitsiani.com


8. Πως μπορώ να επιλέξω το προϊόν που μου αρέσει;

Επέλεξε το προϊόν που σου αρέσει και κάνε “κλικ” στη φωτογραφία ώστε να δεις τις λεπτομέρειες του ρούχου, τα διαθέσιμα μεγέθη, τη σύνθεση, τον κωδικό προϊόντος και την τιμή. Έπειτα, επέλεξε το χρώμα και το μέγεθος που σου ταιριάζει καλύτερα.

Συμβουλέψου πάντα το μεγεθολόγιο για να βεβαιωθείς πως επιλέγεις το σωστό μέγεθος για τον σωματότυπό σου.


9. Πώς μπορώ να επανακτήσω τον κωδικό μου αν δεν τον θυμάμαι;
Μπορείς να ζητήσεις να τον επανακτήσεις στο πεδίο σύνδεσης. Μετά θα λάβεις email με οδηγίες ανάκτησης κωδικού.


10. Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελιά μου;
Ναι, μπορείς να εντοπίσεις την παραγγελία σου σε πραγματικό χρόνο. Παράλληλα με το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σου, θα λάβεις τον κωδικό αποστολής και έναν σχετικό σύνδεσμο για να εντοπίσεις την παραγγελία σου.


11. Μπορώ να αφαιρέσω προϊόντα από την παραγγελία μου;
Ναι. Μπορείς να αφαιρέσεις τα προϊόντα που δεν επιθυμείς από το καλάθι αγορών σου εφόσον δεν θα έχει δρομολογηθεί η παραγγελία σου.


12. Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;
Ναι. Μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία σου εφόσον δεν θα έχει ήδη δρομολογηθεί.


13. Τι πρέπει να κάνω αν λάβω ένα ελαττωματικό προϊόν;
Στη σπάνια περίπτωση που θα λάβεις ένα ελαττωματικό προϊόν παρακαλώ στείλε μας μία σχετική φωτογραφία στο contact@bitsiani.com εντός 24 ωρών από την ώρα παραλαβής του προϊόντος.

Μόλις αντιληφθούμε το λάθος μας, θα οργανώσουμε μία δωρεάν επιστροφή και αντικατάσταση του προϊόντος. Το “λάθος” προϊόν θα πρέπει να μην είναι χρησιμοποιημένο και θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και τοποθετημένο στην αρχική του συσκευασία.

Η παράδοση του νέου προϊόντος θα απαιτεί χρονικό διάστημα ίσο με το χρόνο αποστολής του αρχικού προϊόντος.


14. Τι πρέπει να κάνω αν λάβω διαφορετικό προϊόν από αυτό που παρήγγειλα;
Σε περίπτωση που λάβεις προϊόν διαφορετικό από αυτό που παρήγγειλες, παρακαλούμε να στείλεις email εντός 24 ωρών από την παραλαβή του δέματος στο contact@bitsiani.com συμπεριλαμβάνοντας και μία σχετική φωτογραφία.
Μόλις αντιληφθούμε το λάθος μας, θα οργανώσουμε μία δωρεάν επιστροφή και αντικατάσταση του προϊόντος. Το “λάθος” προϊόν θα πρέπει να μην είναι χρησιμοποιημένο και θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και τοποθετημένο στην αρχική του συσκευασία.

Η παράδοση του νέου προϊόντος θα απαιτεί χρονικό διάστημα ίσο με το χρόνο αποστολής του αρχικού προϊόντος.