Εκδρομή: Τι να πάρεις μαζί σου το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Προτάσεις και συμβουλές για να βάλεις στη βαλίτσα σου αυτά που πραγματικά θα χρειαστείς και θα φορέσεις το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.  

  

Η σύγχρονη καθημερινότητα είναι τόσο πιεστική και γεμάτη υποχρεώσεις που καθένας από εμάς αναζητά μερικές αφορμές για να ξεφύγει από τα συνηθισμένα. Αυτές οι μικρές εξορμήσεις, εκτός πόλεως, είναι που κάνουν τη διαφορά, και γεμίζουν τις μπαταρίες μας για να ανταπεξέλθουμε στα απαιτητικά προγράμματα.  Συνεπώς, όταν οι περισσότεροι από εμάς μάθαμε πως η 28η πέφτει Παρασκευή το 2022, ουκ ολίγοι βρήκαμε την ευκαιρία να κανονίσουμε ένα τριήμερο μακριά από το σπίτι.

Μπορεί οι εξορμήσεις να φαντάζουν ιδανικές, αυτό όμως που πολλές φορές αποτελεί βάρος της τελευταίας στιγμής είναι… οι βαλίτσες. Τότε είναι η ώρα που ενώ δεν έχεις καμία διάθεση να μπεις στη διαδικασία να τις ετοιμάσεις, αναγκάζεσαι να σταθείς μπροστά τους και να σκεφτείς τι αξίζει να βάλεις μέσα. Μην ξεχνάς πως στην περίπτωση των μικρών ταξιδιών και των σύντομων εκδρομών, οι βαλίτσες και τα σακίδια που παίρνουμε μαζί μας δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα ενώ τις περισσότερες φορές πρέπει να είναι ελαφριά. Έτσι αν θέλεις να κουβαλήσεις μαζί σου όλη τη ντουλάπα σου, αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι εφικτό. Γι αυτό παρακάτω θα δούμε πως θα καταφέρεις να επιλέξεις όσα πραγματικά σου χρειάζονται για μια σύντομη εξόρμηση, δίχως να σου λείψει τίποτα αλλά και δίχως να κουβαλήσεις περισσότερα απ’ όσα πρέπει. 


Παρακάτω θα δούμε ποια ρούχα αξίζει να επιλέξεις για να πάρεις μαζί σου σ’ ένα σύντομο τριήμερο μακριά από την πόλη. 

Αρχικά αξίζει πραγματικά ν’ ασχοληθούμε με το ζήτημα, καθώς τα τέλη του Οκτώβρη, αποτελούν μια περίοδο που μας κάνει ν’ αναρωτιόμαστε τι πρέπει να φορέσουμε, ακόμη κι όταν είμαστε στο σπίτι κι η μόνη μας έξοδος είναι μέχρι τη δουλειά. Αυτό συμβαίνει γιατί ο δεύτερος μήνας του Φθινοπώρου επιφυλάσσει καιρικές εκπλήξεις και αυξομειώσεις στη θερμοκρασία. Συνεπώς αυτό που πρέπει σε κάθε περίπτωση να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά στην πρόβλεψη του καιρού. Όπως όλα δείχνουν, σε γενικές γραμμές, η θερμοκρασία θα είναι λίγο χαμηλότερη από τη σημερινή ενώ θα επικρατεί ηλιοφάνεια. 

Ποια ρούχα να βάλεις στη βαλίτσα σου για το τριήμερο

 Eλαφρύ Πλεκτό Σε Κεχριμπάρι

Ακόμη κι αν βρισκόμαστε στο μεταίχμιο μεταξύ Καλοκαιριού και Χειμώνα, επιθυμούμε το χρώμα στη ζωή μας, ιδίως αν πρόκειται ν’ αποδράσουμε για λίγες μέρες απ’ την καθημερινότητα. Ένα ελαφρύ πλεκτό στην αγαπημένη σου απόχρωση, μπορεί να είναι για σένα η ιδανική επιλογή. 

 Βαρύ Ζακάρ Πλεκτό Σε Κόκκινο-Μαύρο

Παρότι πολλοί προτιμούν τα ελληνικά νησιά για ν’ ανακαλύψουν μια άλλη πλευρά τους το τριήμερο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να κάνουν την πρώτη απόβαση στα βουνά της Ελλάδος. Ένα βαρύ ζακάρ πλεκτό με χαρακτηριστικό σχέδιο που δημιουργεί μια cozy ατμόσφαιρα και συνδυάζεται υπέροχα με ζεστά ροφήματα είναι μια υπέροχη επιλογή. 

 Puffer Προβατάκι Σε Μπεζ

Αν πάλι αποφασίσεις να επιλέξεις έναν πραγματικά χειμερινό προορισμό, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, δεν έχεις παρά να πάρεις μαζί σου ένα puffer με προβατάκι που είναι στη μόδα και θα σε κρατήσει ζεστό, όσο χαμηλές κι αν είναι οι θερμοκρασίες. 

 Καμηλό Βελούδινο Κοτλέ Με Τσέπες Στο Στήθος

Σε περίπτωση που δεν ξέρεις πως θα είναι o καιρός στον προορισμό σου ή θέλεις να είσαι έτοιμος για όλα, δεν έχεις παρά να παίξεις με ελαφριά πανωφόρια και ζακέτες που μπαίνουν και βγαίνουν με ευκολία. Ένα overshirt παραδείγματος χάρη σε κρατά ζεστό κι αν σκάσεις, δεν έχεις παρά να το δέσεις γύρω απ’ τη μέση. 

 Σκούρη Γκρι Κοτλέ Με Ψηλό Κολάρο

Θα κλείσω με μια εύκολη κι έξυπνη λύση, τόσο για να μη μπλέξεις με τους συνδυασμούς όσο και για να αποδείξεις ακόμη και στις διακοπές πως έχεις φανταστικό στυλ. Τα monochromatic looks είναι στις τάσεις, όπως και το κοτλέ