5 κομμάτια που φοριούνται απ’ το πρωί ως το βράδυ

Ποια κομμάτια θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο από το πρωί μέχρι το βράδυ, όταν είσαι όλη μέρα έξω και δεν προλαβαίνεις ν’ αλλάξεις. 

Όπως η καθημερινότητα μας, έτσι κι η μόδα, αλλάζουν χρόνο με τον χρόνο. Οι υποχρεώσεις μας γίνονται όλο και περισσότερες ενώ οι ώρες που περνάμε στο σπίτι περιορίζονται σημαντικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα , πολλές φορές, μέσα στη βδομάδα, να βρισκόμαστε καθόλη τη διάρκεια της ημέρας έξω. Μάλιστα, αν θέλουμε ν’ αφιερώνουμε χρόνο και στη διασκέδαση ή τη χαλάρωση μας, εκτός από τη δουλειά, η μόνη λύση είναι να στριμώξουμε κάποια έξοδο μετά το γραφείο. Συνεπώς, το outfit που θα επιλέξουμε φεύγοντας για τη δουλειά το πρωί, θα είναι το ίδιο με εκείνο με το οποίο θα επιστρέψουμε στο σπίτι το βράδυ. Πως όμως θα καταφέρουμε να διαλέξουμε κομμάτια που θεωρούνται κατάλληλα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας;


Παρακάτω θα δούμε τη λίστα με τα ρούχα που αν συνδυάσεις σωστά μπορούν με τις κατάλληλες πινελιές να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ. 

5 day to night κομμάτια και οι συνδυασμοί τους 

Μαύρο Πλεκτό Μπλουζάκι

 Μαύρο Πλεκτό Μπλουζάκι Σε Στενή Γραμμή

Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά ήδη T-Shirt. Αυτό που τα ξεχωρίζει είναι πέρα από το pattern τους και η ποιότητα τους. Αν αναζητάς κάποιο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, αξίζει να προτιμήσεις εκείνο που είναι μονόχρωμο και το ύφασμα του δεν θυμίζει φανελάκι. Όσο για τη γραμμή του, συστήνεται να μην είναι ούτε πολύ στενή αλλά ούτε και πολύ φαρδιά. Συνδύασε το με chinos κι ένα σχετικά ελαφρύ jacket, όπως είναι το bomber. 

Πλεκτή Polo Μπλούζα

Πλεκτή Polo Μπλούζα  

Μια καλή εναλλακτική του T-Shirt είναι το polo μπλουζάκι που κάνει το outfit σου αμέσως να μοιάζει λιγότερο casual. Συνδύασε το μ’ ένα σκουρόχρωμο παντελόνι με πιέτες και πάνινα ψηλά μποτάκια.

Μπλε Πουκάμισο Με Pointed Κολάρο

 Μπλε Πουκάμισο Με Pointed Κολάρο

Το πουκάμισο είναι άλλη μια καλή επιλογή για day to night outfits. Επίλεξε κάποιο κλασσικό κομμάτι, απόφυγε όμως το λευκό χρώμα που θα το κάνει να δείξει ακόμη πιο formal. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, φόρεσε το πουκάμισο σου μέσα από ένα υφασμάτινο παντελόνι. Αργότερα βγάλε το πουκάμισο έξω από το παντελόνι σου και φόρεσε ένα σακάκι. 

Eλαφρύ Πλεκτό Με Ψηλό Κολάρο

 Eλαφρύ Πλεκτό Με Ψηλό Κολάρο

Για τις ημέρες με περισσότερο κρύο και χαμηλότερες θερμοκρασίες, το ελαφρύ ζιβάγκο είναι ό,τι πρέπει για outfits που προορίζονται για να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ. Το πρωί φόρεσε το με jeans, blazer, ζακέτα και chelsea boots και το βράδυ άφησε το σακάκι σου στην γκαρνταρόμπα ή το αυτοκίνητο.  

Μαύρο Μάλλινο Κοστούμι Σε Στενή Γραμμή

Μαύρο Μάλλινο Κοστούμι Σε Στενή Γραμμή

Αν η δουλειά σου απαιτεί κοστούμι, προτείνω να επιλέξεις το πιο basic της συλλογής σου. Η καλύτερη επιλογή είναι το μαύρο που φοριέται άνετα και μετά τη δύση του ηλίου. Μόλις τελειώσεις από το γραφείο, άλλαξε τα δετά σου παπούτσια με sneakers ώστε να δώσεις μια πιο μοντέρνα αίσθηση στο outfit σου. Αν πάλι έχεις τη δυνατότητα, άφησε το σακάκι σου στο αυτοκίνητο και πάρε μαζί σου ένα δερμάτινο jacket.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, μην ξεχνάς τον σημαντικό ρόλο που παίζουν τ’ αξεσουάρ, τόσο στο στυλ μας όσο και στη μετατροπή ενός πρωινού outfit σε βραδινού. Ακόμη και η κίνηση του να βγάλεις ένα κρεμαστό μέσα από την μπλούζα σου και να το φορέσεις έξω από αυτή μπορεί ν’ αλλάξει σημαντικά την αίσθηση του look σου. Επιπλέον, φρόντισε να κρύψεις στη τσάντα σου ορισμένα ασημένια κοσμήματα το οποία θα φορέσεις μετά το τέλος του οκταώρου σου και θα δώσουν άλλη πνοή στο ντύσιμο σου.