Τα must-have φούτερ και τα hoodies

Μείνε ζεστός και στιλάτος αυτόν το χειμώνα με τα must have φούτερ και τα hoodies που αξίζει να αποκτήσεις, όσο οι θερμοκρασίες χαμηλώνουν.

Με την πάροδο του χρόνου και των εποχών, η μόδα αλλάζει και οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, πολλές φορές χωρίς καν να το αντιληφθούμε. Όσες φορές όμως κι αν εμφανιστούν και εξαφανιστούν τα trends, το διαχρονικό στυλ παραμένει και κάποια κομμάτια θα αποτελούν πάντα τα must have για κάθε γκαρνταρόμπα. 

Ένα από αυτά τα κομμάτια είναι χωρίς αμφιβολία τα φούτερ και τα hoodies, που είναι ό,τι πρέπει για μια χαλαρή και casual περίσταση που απλώς θέλεις να προσθέσεις ένα κομμάτι στο σύνολο σου για να μείνεις ζεστός κατά τη διάρκεια των πιο ψυχρών μηνών. Παράλληλα, αποτελούν και το τέλειο ρούχο για layering, αφού μπορούν να φορεθούν τόσο πάνω από t-shirts όσο και κάτω από μπουφάν. 

Τα hoodies πρωτοεμφανίστηκαν τη δεκαετία του ’30 σε αποθήκες της Νέας Υόρκης, με μόνο σκοπό να κρατούν ζεστούς τους εργάτες. Παρόλα αυτά, σύντομα προτιμήθηκαν και από αθλητές και μποξέρ (Ο Sylvester Stallone άφησε το δικό του στίγμα ως Rocky Balboa φορώντας ένα γκρι φούτερ), ενώ τη δεκαετία του '90 το ρούχο αυτό εξελίχθηκε σε σήμα κατατεθέν της street κουλτούρας. Σήμερα, είτε συνδυασμένο με αθλητική βερμούδα στο γυμναστήριο είτε με ένα παλτό στην καθημερινή βόλτα, το φούτερ αποτελεί ένα βασικό κομμάτι για την γκαρνταρόμπα κάθε άντρα. 

Από τα πιο σπορ μέχρι τα πιο προσεγμένα, παρακάτω θα βρεις τα φούτερ και hoodiesπου αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου αυτή τη σεζόν.

Τα φούτερ και τα hoodies που δεν πρέπει να λείπουν από την ανδρική ντουλάπα

Το casual φούτερ/hoodie

Ταμπά Με Κουκούλα Σε Oversized Γραμμή

Ποιος δεν έχει τουλάχιστον ένα casual hoodie σε ουδέτερη ή neutral απόχρωση, που μπορεί να φορέσει με οτιδήποτε άλλο μια πιο κρύα μέρα; Τα αγαπημένα σε όλους αυτά κομμάτια είναι συνήθως κατασκευασμένα από ελαφριά και μαλακά υλικά, και μπορούν να φορεθούν πάνω από t-shirts, με κάθε είδους casual παντελόνι και φυσικά τα αγαπημένα σου sneakers.

Το «πολυτελές» φούτερ/hoodie

Μπορεί τα φούτερ να είναι ένα από τα πιο ευκολοφόρετα κομμάτια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να είναι και κομψά. Κράτησε το πιο αθλητικό και ελαφρύ φούτερ σου για το γυμναστήριο και προτίμησε ένα hoodie από πολυτελές ύφασμα όπως το βαρύ βαμβάκι ή το κασμίρι για το γραφείο ή και την έξοδο για το χαλαρό ποτό.

Το graphic φούτερ/hoodie

Feel The Vibes Φούτερ Σε Ανοικτό Γκρι

Αν θέλεις να κάνεις ένα statement και το στυλ σου χαρακτηρίζεται περισσότερο από street στοιχεία, διάλεξε ένα graphic φούτερ είτε με ένα μικρότερο σχέδιο στο μπροστινό μέρος είτε με ένα πιο εκκεντρικό τύπωμα σε όλο το ρούχο. 

Το αθλητικό φούτερ/hoodie

Ta hoodies δεν είναι μόνο ιδανικά για τις πιο χαλαρές στιγμές, αλλά είναι επίσης απαραίτητα για τη γυμναστική, ειδικά αν προπονείσαι σε εξωτερικούς χώρους. Η κουκούλα βοηθά στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματός σου σε πιο ψυχρές θερμοκρασίες, ενώ αποφεύγεις παράλληλα την ψύξη και πιθανώς έναν τραυματισμό, αφού το να ασκείσαι πριν ζεσταθούν πλήρως οι μύες σου αυξάνει σοβαρά την πιθανότητα διαστρέμματος.

Όποια κι αν είναι η περίσταση, υπάρχει το φούτερ που σου ταιριάζει και που μπορείς να φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους. Εμείς σου προτείνουμε το unisex oversized φούτερ σε καμηλό χρώμα με κουκούλα που μπορείς να φορέσεις σε κάθε casual look και το μαύρο hoodie που είναι ιδανικό για τη γυμναστική και συνδυάζεται τέλεια με μια βερμούδα και τα αθλητικά σου.