Black Friday: Tips για πετυχημένες αγορές σε ανδρικά ρούχα

Πως θα εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο τις προσφορές της Black Friday για ν’ ανανεώσεις τη ντουλάπα σου. 

Βρισκόμαστε μόλις μερικές μέρες μακριά από την Black Friday, την ημέρα που έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες προσφορές παγκοσμίως από τις οποίες μπορείς να επωφεληθείς. Φυσικά, οι μειωμένες τιμές αφορούν τόσο τα φυσικά καταστήματα, όσο και τα ηλεκτρονικά ενώ δεν περιορίζονται μόνο στις ηλεκτρικές συσκευές -οι οποίες φημίζονται για τις μεγάλες τους προσφορές ενόψει της ημέρας- αλλά έχουν επεκταθεί και στις υπηρεσίες, τον καλλωπισμό, την ένδυση και σχεδόν κάθε κλάδο του εμπορίου. 

Ας εστιάσουμε στην ανδρική ένδυση. Η Black Friday αποτελεί την ευκαιρία κάθε άντρα να εκμεταλλευτεί τις μεγάλες προσφορές και ν’ ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα του με κομμάτια που θα φορέσει καθόλη τη διάρκεια του Χειμώνα, δίχως να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Εναλλακτικά, μια καλή επιλογή είναι να επενδύσεις σε Καλοκαιρινά και Ανοιξιάτικα κομμάτια που θα χρειαστεί να φυλάξεις για λίγο καιρό στο συρτάρι αλλά θα σου φανούν σύντομα χρήσιμα. Βέβαια, οι μειωμένες τιμές στα κομμάτια της τρέχουσας συλλογής δεν αποτελούν σπάνιο φαινόμενο, γι’ αυτό και δεν πρέπει να το αφήσεις ανεκμετάλλευτο. 

Παρακάτω θα βρεις χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις έξυπνες αγορές, τόσο την ημέρα της Black Friday, όσο και της Cyber Monday. Η πρώτη έχει οριστεί για το 2022 την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και δεύτερη έχει οριστεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου. 

6 Tips για πετυχημένες αγορές ανδρικών ρούχων 

Ιδίως στην περίοδο μετά τον κορονοϊό και καθώς τα κρούσματα έχουν αρχίσει ν’ ανεβαίνουν ξανά, οι ηλεκτρονικές αγορές είναι πιο ασφαλείς καθώς θα αποφύγεις το πλήθος κόσμου και τις μεγάλες ουρές. 

Κάνε έρευνα πριν την ημέρα της Black Friday και επίλεξε το ηλεκτρονικό κατάστημα που συνδυάζει τις μεγαλύτερες εκπτώσεις με τα πιο στιλάτα κομμάτια και την καλύτερη ποιότητα. Επίσης φρόντισε να έχεις ενημερωθεί για τις μεθόδους πληρωμής που δέχεται, την πολιτική των επιστροφών, τις κριτικές των πελατών κ.α. 

Φτιάξε μια λεπτομερή λίστα με τα πράγματα που χρειάζεσαι αλλά και μ’ εκείνα που επιθυμείς ώστε να μην πέσεις στην παγίδα των αγορών που σύντομα θα μετανιώσεις. Η καλύτερη λύση είναι να βρεις μια ισορροπία ώστε να καλύψεις τις ελλείψεις της ντουλάπας σου και να ευχαριστηθείς τις αγορές σου. 

Όρισε έναν προϋπολογισμό και προσπάθησε να μην ξεπεράσεις το όριο που έχεις θέσει, παρά τους πειρασμούς. 

Φρόντισε να ετοιμάσεις το καλάθι σου ώστε να είσαι έτοιμος μόλις εφαρμοστούν οι μειωμένες τιμές στα προϊόντα και να μη χάσεις τις προσφορές ή εξαντληθεί το απόθεμα. 

Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και διάβασε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά κάθε κομματιού που επιλέγεις. Είναι σημαντικό το e-shop που θα προτιμήσεις να δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη γραμμή, το κόψιμο, το νούμερο και το μέγεθος του ρούχου. 

10 κομμάτια που αξίζουν μια θέση στο καλάθι της Black Friday 

Το «Aristoteli Bitsiani» και το «bitsiani.com» εφαρμόζουν -30% σε όλα τα κομμάτια της νέας Χειμερινής Συλλογής, την ημέρα της Black Friday, το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί αλλά και τη Cyber Monday.

Παλτό: Σταυρωτό Μάλλινο Σε Μαύρο

παλτό

Κοστούμι: Γκρι Ελαστικό Σε Στενή Γραμμή

κοστούμι

Κιμονό: Relaxed Mαύρο Με Aztec Λεπτομέρειες

κιμόνο

Πουλόβερ: Σενίλ Ζιβάγκο Σε Μπεζ

ζιβάγκο

Πουκάμισο: Λαδί Βελούδινο Κοτλέ Με Τσέπη Στο Στήθος

λαδί πουκάμισο

Πουκάμισο: Καρό Φανέλα Σε Κανονική Γραμμή

Καρό Φανέλα Σε Κανονική Γραμμή

Μπλουζάκι: Γκρι Μελανζέ Με Κατεβασμένο Ώμο Σε Oversized Γραμμή

Γκρι Μελανζέ Με Κατεβασμένο Ώμο Σε Oversized Γραμμή

Παντελόνι: Oversized Γκρι Μελανζέ Με Κορδόνι Στο Ζωνάρι

Oversized Γκρι Μελανζέ Με Κορδόνι Στο Ζωνάρι

Παντελόνι: Κλασικό Μάλλινο Καρό Με Πιέτες Σε Relaxed Γραμμή

Κλασικό Μάλλινο Καρό Με Πιέτες Σε Relaxed Γραμμή

Παντελόνι: Μαύρο Gurkha Με Πιέτες Σε Φανέλα 

 παντελόνι με πιέτες