Μπορώ να φορέσω ξεχωριστά το σακάκι του κουστουμιού;

Πώς μπορώ να δημιουργήσω κομψά outfit φορώντας μόνο το σακάκι του κουστουμιού;

Σε μια εποχή που κατακλυζόμαστε από την εικόνα, που οι διάφοροι influencers και τα πρότυπα που προβάλλονται δημιουργούν στον άντρα την ανάγκη να σπαταλήσει αμέτρητες ώρες μπροστά στον καθρέφτη, υπάρχουν και πιο απλοί τρόποι να δεις ότι η μόδα δεν είναι μόνο αυτό. Μπορείς να πάρεις ιδέες από την τέχνη, το street style, τον τρόπο ζωής όλων όσων σε περιβάλλουν καθημερινά.

Ένα ρούχο που αγαπούν γυναίκες και άνδρες είναι αδιαμφισβήτητα το σακάκι. Είναι ένα ρούχο που δεν λείπει από την ντουλάπα κανενός και όχι άδικα. Το θέμα όμως είναι ότι πλέον υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι που μπορείς να το φορέσεις και δεν χρειάζεται να το επιλέγεις μόνο για τις πολύ επίσημες περιστάσεις. Είναι ένα κομμάτι αρκετά βολικό καθώς μπορείς να το ταιριάξεις με διάφορα ρούχα σε ένα μεγάλο εύρος διαφορετικών looks, για διαφορετικές περιστάσεις. Μπορείς να το φορέσεις με smart casual συνδυασμούς, αλλά και με business casual, για να προσδώσεις κομψότητα σε κάθε σου εμφάνιση.


Πόσο stylish είναι να φοράω το σακάκι του κουστουμιού ξεχωριστά;

Κοστούμι Μπλε Prince De Galles Σε Στενή Γραμμή


Μπορείς να βρεις στη συλλογή του Aristoteli Bitsiani σύγχρονες ενδυματολογικές προτάσεις για να απογειώσεις το στυλ σου με απλά βήματα. Οι επιλογές σε σακάκια είναι πραγματικά πάρα πολλές. Ωστόσο εκείνο που πρέπει να σκεφτείς είναι πώς θες να το συνδυάσεις και σε ποια περίσταση. Αν θέλεις λοιπόν πιο καθημερινές εμφανίσεις, καλύτερα για σένα θα είναι να επιλέξεις ένα σακάκι, που μπορείς να το βρεις σε μπλε σκούρο χρώμα. Συνδυάζοντάς το με ένα λευκό t-shirt και ένα σκούρο μπλε τζιν σε regular γραμμή, θα μπορείς να κάνεις κάθε σου εμφάνιση μοναδική ακόμα και στις πιο απλές περιστάσεις. Από έναν καφέ με τους φίλους στο αγαπημένο σας στέκι, μέχρι και σε μια εκδήλωση που είσαι καλεσμένος. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μπορείς να δημιουργήσεις ένα look για όλη τη μέρα.


Ποιο είναι το κατάλληλο σακάκι για να δημιουργήσω ένα ενδιαφέρον look στο γραφείο;

Κοστούμι Ριγέ Γκρι Ανοικτό Σε Στενή Γραμμή 

Αν θες να κάνεις μόδα το office look, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα σκούρο γκρι ριγέ unisex σακάκι σε boxy γραμμή. Αν το συνδυάσεις με ένα μαύρο πουκάμισο ή μπλουζάκι και το ίδιο παντελόνι κοστουμιού, μπορείς να κάνεις τη διαφορά. Να θυμάσαι ότι εκπροσωπείς την εταιρεία που εργάζεσαι, επομένως δεν μπορείς παρά να είσαι κομψός κάθε μέρα. Το ριγέ σακάκι σε ανοιχτά χρώματα είναι ιδανικό για αυτήν την εποχή του χρόνου. Έχει δύο εξωτερικές τσέπες, κάνοντάς το ακόμα πιο πρακτικό. Επιπλέον το γεγονός ότι δεν έχει βάτες του προσδίδει πιο casual ύφος ώστε να μπορείς να νιώθεις άνετα και in fashion.

 

Μπορώ να είμαι μοντέρνος με κλασικές επιλογές;

https://bitsiani.com/clothing/suits-and-blazers/twill-checked-in-boxy-fit/


Για σένα που δε θέλεις να ρισκάρεις και προτιμάς πιο κλασικά κομμάτια αλλά ταυτόχρονα θέλεις να είσαι μοντέρνος, υπάρχουν επιλογές. Ένα μαύρο σακάκι σε boxy γραμμή είναι το blazer που θα κάνει τα καθημερινά σου σύνολα ξεχωριστά. Για να αισθάνεσαι πιο ασφαλής ανά πάσα στιγμή, οφείλεις να γνωρίζεις ότι έχει κοντό κόψιμο αλλά είναι και ανθεκτικό στη βροχή, αφού η σύνθεση του το κάνει υδατοαπωθητικό. Ακόμα, ένα twill καρό σακάκι μπορεί να σου δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι. Θα μπορούσες να το συνδυάσεις με ένα ελαφρύ πλεκτό σε μπεζ απόχρωση, τώρα που ακόμα το βράδυ βγάζει λίγη ψύχρα και ένα κλασικό twill καρό παντελόνι σε relaxed γραμμή ώστε να δημιουργήσεις αυτομάτως ένα ισορροπημένο και ενδιαφέρον look για κάθε περίσταση.


Πώς να διαλέξω και να φροντίσω το σακάκι που θα απογειώσει το στυλ μου;

 

Για να διαλέξεις το σωστό μέγεθος πρέπει να ελέγξεις αν οι ραφές φτάνουν στο τέλος των ώμων και ο γιακάς αγκαλιάζει τον αυχένα. Όσον αφορά στο καθάρισμα, πρέπει να γνωρίζεις ότι τα μάλλινα, τα βελούδινα και τα σατέν σακάκια χρειάζονται στεγνό καθάρισμα στο καθαριστήριο. Ενώ τα βαμβακερά και τα λινά να θυμάσαι ότι δεν πλένονται ποτέ στο πλυντήριο.