Ιδέες για χριστουγεννιάτικα αντρικά δώρα με στυλ

Χρήσιμες συμβουλές και έξυπνες προτάσεις για να βρεις τα καλύτερα δώρα για άντρες, φέτος τα Χριστούγεννα.

Έχουμε ήδη αφήσει πίσω το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου και καθώς πλησιάζουμε προς την 25ητου μήνα, όλα θυμίζουν Χριστούγεννα. Οι πόλεις έχουν φορέσει τα γιορτινά τους, οι δρόμοι έχουν φωταγωγηθεί, τα σπίτια έχουν στολιστεί κι οι βιτρίνες έχουν γίνει πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Μέσα σ’ αυτό το μαγευτικό σκηνικό, δεν είναι τυχαίο πως η διάθεση των περισσότερων από εμάς έχει βελτιωθεί σημαντικά. Για λίγες μέρες, μέσα στον χρόνο, μοιάζει λες και ζούμε σ’ ένα παραμύθι που όλα δείχνουν πιο όμορφα. 

Φυσικά, τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με τα δώρα που προσφέρουμε στ’ αγαπημένα μας πρόσωπα. Δεν είναι λίγες οι περιστάσεις μέσα στις γιορτές που καλούμαστε να επιλέξουμε ένα δώρο. Μια επίσκεψη σε φίλους, το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, τα δώρα του Άη Βασίλη ή κάποια ονομαστική εορτή αποτελούν μόνο μερικές από αυτές τις περιστάσεις. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός πως η επιλογή ενός δώρου δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση. Στόχος είναι μόλις ανοίξει το κουτί ή τη συσκευασία ο παραλήπτης να νιώσει πραγματική ικανοποίηση. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν είναι τόσο απλό, όσο ακούγεται. 

Παρακάτω θα δούμε έξυπνα tips για να βρεις το καλύτερο δώρο για εκείνον αλλά και ρούχα ή αξεσουάρ που μπορούν ν’ αποδειχθούν φανταστικά χριστουγεννιάτικα δώρα για τ’ αγαπημένα σου πρόσωπα. 

Χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξεις χριστουγεννιάτικα δώρα

 

Βάζω στοίχημα πως είναι ελάχιστες οι φορές που σκέφτηκες πως πρέπει να πάρεις ένα δώρο σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο και βρήκες αμέσως τι θα είναι αυτό. Τις περισσότερες φορές μας παίρνει μέρες μέχρι να βρούμε κάτι και στο τέλος καταλήγουμε σχεδόν πάντα στην πιο safe επιλογή. Τα παρακάτω tips των ειδικών θα κάνουν όμως τη ζωή σου πιο εύκολη. Πρώτον, φρόντισε να μάθεις το νούμερο του παραλήπτη. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε κάποιο δώρο στο οποίο δεν παίζει ρόλο το μέγεθος, όπως είναι τ’ αξεσουάρ. Η δεύτερη συμβουλή είναι να επιλέξεις κάποιο κομμάτι που δε θα βγάζει το αγαπημένο σου πρόσωπο από το comfort zone του αλλά θα έχει κάποιο χαρακτηριστικό που θα μαρτυρά πως παρατήρησες το στυλ του, πριν κάνεις την αγορά σου. Αν πάλι δεν έχεις ιδέα τι του αρέσει, προτίμησε κάποιο all time classic κομμάτι. Ένα έξυπνο κόλπο είναι να προσπαθήσεις να σκεφτείς σαν να ήσουν εκείνος. Τι θα σου άρεσε να δεις ανοίγοντας τη σακούλα του δώρου σου; Στο σημείο αυτό είναι η κατάλληλη στιγμή να υπογραμμίσουμε πως σκοπός δεν είναι να επιλέξεις ένα κομμάτι με βάση αποκλειστικά και μόνο τα δικά σου γούστα. Δεν θα είσαι εσύ το άτομο που θα κληθεί να φορέσει το ρούχο ή το αξεσουάρ που επέλεξες. Τέλος, προσπάθησε να μην πάρεις μεγάλα ρίσκα και τσέκαρε την πολιτική της εταιρείας για τις αλλαγές ώστε να μην του κάνεις τη ζωή δύσκολη σε περίπτωση που έπεσες έξω. 

5 ρούχα και αξεσουάρ που είναι ιδανικά χριστουγεννιάτικα δώρα

Μπλε Πλεκτή Ζακέτα Με Ψηλό Κολάρο Και Φερμουάρ

 Μπλε Πλεκτή Ζακέτα Με Ψηλό Κολάρο Και Φερμουάρ

Η πλεκτή ζακέτα με το φερμουάρ αποτελεί ένα φανταστικό χριστουγεννιάτικο δώρο καθώς μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε αρκετές αποχρώσεις. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της είναι πως είναι μια ασφαλής επιλογή που θα ικανοποιήσει τους περισσότερους άντρες, ανεξαρτήτως στυλ, καθώς μπορούν εύκολα να τη συνδυάσουν στ’ αγαπημένα τους looks. 

Μαύρο Βαρύ Ζακάρ Πλεκτό Πουλόβερ

 Μαύρο Βαρύ Ζακάρ Πλεκτό Πουλόβερ

Το βαρύ πλεκτό πουλόβερ είναι ένα υπέροχο δώρο καθώς φωνάζει Χριστούγεννα. Επίσης σε μια χώρα, όπως η Ελλάδα, που τα κρύα έρχονται πλέον τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, η παραπάνω επιλογή θα κρατήσει το αγαπημένο σου πρόσωπο ζεστό, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες. 

Μαύρα Γάντια Από Vegan Δέρμα

 Μαύρα Γάντια Από Vegan Δέρμα

Δεν υπάρχει άντρας που δε θα εκτιμήσει τα μαύρα δερμάτινα (vegan) γάντια. Όχι μόνο αποτελούν μια safe επιλογή που θα κρατήσει τα άκρα του ζεστά αλλά δίνουν και στυλ σε κάθε χειμωνιάτικο look. Μάλιστα η επένδυση από vegan γούνα θα τον κάνει να μη θέλει να τα βγάλει με τίποτα από πάνω του, τις ημέρες που το κρύο είναι τσουχτερό. 

Καμηλό Batik Dye Κασκόλ Από Κασμίρι

 Καμηλό Batik Dye Κασκόλ Από Κασμίρι

Προχωρώ στο κασμιρένιο κασκόλ για σένα που θέλεις να τολμήσεις στην επιλογή του δώρου σου. Φυσικά το ρίσκο δεν είναι τόσο μεγάλο καθώς η τεχνική batik dye είναι εξαιρετικά δημοφιλής και το συγκεκριμένο αποτέλεσμα που θυμίζει animal print είναι στις τάσεις. 

Βραχιόλι Με Λίθο Σε Χρυσή Απόχρωση

 Βραχιόλι Με Λίθο Σε Χρυσή Απόχρωση

Κλείνω τις προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα μ’ ένα κόσμημα από ανοξείδωτο ατσάλι που φέρει έναν πράσινο λίθο που κεντρίζει τα βλέμματα. Όπως ήδη γνωρίζεις, τα κοσμήματα δεν αποτελούν πλέον ταμπού για τους άντρες ενώ το συγκεκριμένο έχει ρυθμιζόμενο μέγεθος με αποτέλεσμα να μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους καρπούς.