Όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις το Luis Project #4

Η capsule συλλογή Luis Project #4 της εταιρείας «Aristoteli Bitsiani» δημιουργήθηκε για καλό σκοπό κι είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στον τετράποδο φίλο μας Luis.

Φέτος, για 4η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία «Aristoteli Bitsiani» τιμά το πιο ξεχωριστό μέλος της ομάδας, τον τετράποδο φίλο μας Luis, δημιουργώντας τη capsule συλλογή Luis Project #4 για καλό σκοπό η οποία είναι ειδικά αφιερωμένη σ’ εκείνον.

Ποιος ήταν ο Luis;

LUIS PROJECT


Αν είσαι τακτικός πελάτης των καταστημάτων «Aristoteli Bitsiani» τότε σίγουρα τον έχεις συναντήσει. Μπορεί, βέβαια, να τον έχεις πετύχει και σε κάποια βόλτα του στην πόλη. Πάλι, μπορεί και να τον θυμάσαι από κάποια καμπάνια της εταιρείας, καθώς συμμετείχε σε όλες τις φωτογραφίσεις. Η απουσία του λυπεί βαθιά την ομάδα μας αλλά και όλους όσους τον γνώρισαν. Ο Luis μπορεί να μην είναι πια μαζί μας αλλά εξακολουθεί να έχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. 

Έτσι, κάθε χρόνο ανήμερα των γενεθλίων του, στις 28/06, κυκλοφορεί μία collection προς τιμήν του. Όλα τα κομμάτια της συλλογής είναι εμπνευσμένα από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του, όπως απαθανατίστηκαν από τον φακό στα πλαίσια των φωτογραφίσεων του brand και θα μείνουν αναλλοίωτες στη μνήμη μας.

Λίγα λόγια για το «A Little Shelter». 

Η δράση αυτή έχει καλό σκοπό. Το 10% απ’ όλες τις πωλήσεις του Luis Project #4 θα παραχωρηθεί στον μη κερδοσκοπικό φιλοζωικό οργανισμό «A Little Shelter». Πρόκειται για μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, με μεγάλη δράση στην περίθαλψη και προστασία αδέσποτων ζώων με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και οργανωμένου καταφυγίου. Στις δράσεις του οργανισμού συμπεριλαμβάνονται νοσηλείες, θεραπείες, στειρώσεις και υιοθεσίες.

Τι είναι capsule collection; 

Capsule collection είναι μία μικρή συλλογή ρούχων που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους δημιουργώντας με ευκολία outfits που είναι στιλάτα και δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη. Τα βασικά κομμάτια αυτής της collection είναι κατά βάση διαχρονικά και ξεχωρίζουν για τη βιωσιμότητα τους ενώ μπορούν να φορεθούν όλες τις σεζόν με τους κατάλληλους συνδυασμούς αλλά και σε διαφορετικές περιστάσεις. 

Η συλλογή του Luis Project #4

Luis Project Luis Project Με Τύπωμα Σε Λευκό

Στη φετινή συλλογή του Luis Project αποτελείται από μοναδικά T-Shirts με τύπωμα, μακρυμάνικα φούτερ, hoodies, stickers κ.α. Φέτος η συλλογή αποκτά μία cartoonish αισθητική, αγαπά τα animatedgraphics και λατρεύει τo tie dye trend σε διαφορετικές αποχρώσεις. Στην 4η χρονιά του project, ο Luis μοιάζει με ήρωα που ξεπήδησε από το αγαπημένο σου κόμικς κι έχει παιχνιδιάρικη διάθεση, όπως και τα κομμάτια που κοσμεί με το τύπωμα του. Luis Project Luis Project Με Τύπωμα Σε Tie Dye

Πέρα από τον καλό σκοπό και τη συμβολή στο σημαντικό έργο του μη κερδοσκοπικού φιλοζωικού οργανισμού «A Little Shelter», υπάρχουν αρκετοί ακόμη λόγοι για να επιλέξεις ένα κομμάτι από τη συλλογή του Luis Project. Πρώτα απ’ όλα, τα T-Shirt, τα φούτερ και τα hoodies αποτελούν κομμάτια που φοράμε συνεχώς στις εξόδους μας και δεν είναι ποτέ αρκετά αλλά δεν μένουν και ποτέ αφόρετα. Κανένα από τα σχέδια της capsule συλλογής δε σε βγάζει από το comfort zone σου αλλά παρότι νιώθεις ασφαλής, δεν περνάς αδιάφορος καθώς το στυλ τους ξεχωρίζει. Επιπλέον, μπορεί τα σχέδια τους να είναι διαχρονικά αλλά όλα τα κομμάτια υπάγονται στις φετινές τάσεις. Τα graphics και τα animated σχέδια είναι αρκετά hot τη σεζόν που διανύουμε, όπως και το tie dye print, ιδίως στις παστέλ αποχρώσεις και πιο συγκεκριμένα στην παλέτα του μωβ και του πράσινου.

Ανακάλυψε τη συλλογή του Luis Project #4και κάνε δικό σου το αγαπημένο σου κομμάτι, που θα σου χαρίσει στυλ και άνεση ενώ ταυτόχρονα θα συνεισφέρεις στο έργο του «Little Shelter».