Φθινόπωρο 2022: Οι τάσεις της μόδας για το ανδρικό ντύσιμο

Ποια trends είναι τα πιο δημοφιλή σύμφωνα με τις επιταγές των ειδικών για τα looks του Φθινοπώρου

Οι τάσεις της μόδας είναι κάτι για το οποίο γίνεται πολύς λόγος κάθε σεζόν. Σε κάθε νέα εποχή, οι ειδικοί της μόδας θα μιλήσουν για τ’ αγαπημένα τους σχέδια, υφάσματα και prints επηρεάζοντας με αυτό τον τρόπο όλους εμάς που αγαπάμε τα ρούχα. Ορισμένα κομμάτια θ’ αναδειχθούν σε must have, μερικά θα μείνουν αφόρετα γιατί θεωρούνται ξεπερασμένα κι άλλα θα βγουν απ’ τα συρτάρια γιατί επανήλθαν στη μόδα. Όπως και να έχει, τα trends δεν παίζουν ρόλο μόνο στις επιλογές για των looks μας αλλά και στις αγορές που σκοπεύουμε να κάνουμε για τη νέα σεζόν. Γι’ αυτό το να είμαστε ενημερωμένοι για το τι παίζει σ’ ό,τι έχει να κάνει με τα essentials κάθε σεζόν αποδεικνύεται χρήσιμο!


Από εκεί και πέρα, η μόδα αλλά και τα trends έχουν δεχτεί πολλές φορές δριμεία κριτική για το εάν και κατά πόσο είναι πρέπον να τ’ ακολουθούμε πιστά. Το βασικό ερώτημα αλλά και ο στόχος είναι πως μπορείς να τα παρακολουθείς τις τάσεις, δίχως να γίνεσαι fashion victim. Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να υιοθετήσεις εκείνες τις επιταγές της μόδας που ταιριάζουν στο γούστο αλλά και το στυλ σου. Το γεγονός πως προτιμάς εκείνα τα ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα, βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν αξίζει να πειραματιστείς και να τεστάρεις τα όριο του comfortzone σου. Αρκεί ό,τι φοράς να το επιλέγεις με αυτοπεποίθηση! Υπό αυτό το πρίσμα, οι τάσεις της μόδας μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις πιο πετυχημένες επιλογές και ν’ αποφύγεις τις παγίδες.  

Οι τάσεις της μόδας για το Φθινόπωρο του 2022

 

Πόσο ακόμη θα φοράς μόνο ένα μπλε jean κι ένα λευκό T-Shirt; Αν δεν έχεις παρακολουθήσει ακόμη τα trends του Φθινοπώρου, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στις μεγαλύτερες διεθνείς πασαρέλες. Εκεί φαίνεται να ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων: το μαύρο leather, η λευκή γούνα, οι αποχρώσεις του ροζ, το κόκκινο χρώμα, τα σετς, τα πλεκτά, τα φαρδιά παντελόνια, οι έντονοι ώμοι, οι τσέπες, τα animal prints και τα overcoats με δέσιμο. Διάλεξε όσα από τα παραπάνω ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις σου και μη διστάσεις να τα προσαρμόσεις στο στυλ σου. 

Τα πιο στιλάτα ρούχα, σύμφωνα με τις τάσεις, που μπορείς εύκολα να φορέσεις

To cargo παντελόνι

Μαύρο Τεχνολογικό Cargo Με Λάστιχο Στον Ποδόγυρο 

Πρόκειται για ένα από τ’ αγαπημένα παντελόνια της φετινής σεζόν κι αυτό γιατί είναι άνετο αλλά συνάμα και στιλάτο ενώ ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ειδικών και των fashion editors. Θα δεις να το φορούν φέτος το Φθινόπωρο, τόσο άντρες, όσο και γυναίκες, ενώ αν θέλεις πραγματικά να το πας ένα βήμα παραπέρα συνδύασε το με το trends των wide leg pants. 

 Το ζιβάγκο

Eλαφρύ Πλεκτό Ζιβάγκο Σε Γαλάζιο

Το λεπτό ζιβάγκο ανήκει στα essentials κάθε Φθινοπώρου για τους άντρες κι αυτό γιατί έχει άποψη, δίχως να μας βγάζει από τη ζώνη ασφαλείας μας. Μην ξεχνάς πως είναι εξαιρετική επιλογή για looks με layering. Μη διαστάσεις να επιλέξεις χρώματα! 

Το jean μπουφάν με προβατάκι

 Μπλε Denim Με Λευκό Προβατάκι

Επέλεξα το συγκεκριμένο μπουφάν γιατί συνδυάζει δύο τάσεις που είναι must φέτος. Το raw jean, δηλαδή το denim ύφασμα χωρίς ξεβάμματα, αλλά και το λευκό προβατάκι στον γιακά του μπουφάν. 

Το bomber jacket

 Μαύρο-Λευκό Bomber Σε Κανονική Γραμμή

Το bomber jacket συγκαταλέγεται -για καλή μας τύχη- στις τάσεις του Φθινοπώρου και λέω για καλή μας τύχη γιατί είναι εύκολο στους συνδυασμούς. Είναι τόσο ζεστό αλλά και τόσο ελαφρύ, όσο ακριβώς χρειάζεται για τις θερμοκρασίες του Φθινοπώρου. Αν δεν έχεις ήδη ένα στη συλλογή σου, τώρα είναι η ευκαιρία ν’ αποκτήσεις το δικό σου.

Το κολεγιακό jacket

 Μαύρο Bomber Από Vegan Δέρμα

Αποτελεί την πιο στιλάτη εναλλακτική της ζακέτας για τη φετινή σεζόν. Σύντομα θα δεις τα social media αλλά και τα νεανικά στέκια να κατακλύζονται από το συγκεκριμένο overcoat που προσφέρει φρέσκο αέρα αλλά και στυλ σε κάθε look.