Η Black Friday και οι καλύτερες ευκαιρίες της ανδρικής μόδας

Χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για την Black Friday ώστε να αξιοποιήσεις τις προσφορές.

 

Έφτασε και φέτος η περίοδος εκείνη που ακούμε συνεχώς για την Black Friday ενώ γράφονται αμέτρητα κείμενα και άρθρα για την ημέρα. Οι προσφορές παγκοσμίως σπάνε ρεκόρ και οι τιμές πλησιάζουν εκείνες του κόστους. 

 

Όπως είναι εύκολα κατανοητό, η Black Friday δεν αποτελεί πλέον θεσμό μόνο στην Αμερική αλλά έχει καθιερωθεί εδώ και μερικά χρόνια και στην Ελλάδα. Φέτος φαίνεται η προσμονή να είναι μεγαλύτερη κατά πάσα πιθανότητα εξαιτίας της γενικευμένης ακρίβειας. 

 

Το 2023, η ημέρα της Black Friday έχει οριστεί για την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και αφορά σχεδόν όλα τα ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα. Μάλιστα στα περισσότερα, οι προνομιακές τιμές της Black Friday έχουν ήδη ξεκινήσει καθώς η μέρα έχει επεκταθεί σε μία εβδομάδα προσφορών. Μην ξεχνάς πως μετά τη Black Friday, ακολουθεί και η Cyber Monday που έχει οριστεί τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και αφορά τις online προσφορές. Ωστόσο είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε πως παρότι η Black Friday έχει συνδεθεί κατά κύριο λόγο με τις προσφορές σε ηλεκτρικές συσκευές, σύντομα επεκτάθηκε σχεδόν σε όλα τα είδη και φυσικά την ένδυση. 

 

Παρακάτω θα μάθεις όσα αξίζει να γνωρίζεις για την ημέρα της Black Friday και χρήσιμες συμβουλές για να κάνεις έξυπνες αγορές που συνδυάζουν την καλή ποιότητα με την προνομιακή τιμή.

 

Λίγα λόγια για τη Black Friday


 


Γνώριζες ότι η Black Friday είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο από τις 24 έως και τις 30 Νοέμβριου; Εκείνη την ημέρα ξεκινούν για τους Αμερικανούς οι χριστουγεννιάτικες αγορές ενώ την επόμενη ημέρα έρχονται οι μεγάλες προσφορές της Μαύρης Παρασκευής. Πως πήρε όμως το όνομα της; Μία θεωρία τη συνδέει με την μεταστροφή του δείκτη του χρηματιστηρίου από κόκκινο σε μαύρο και μία άλλη με την κίνηση στους δρόμους της Φιλαδέλφειας μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών.

 

Σχετικά με την Ελλάδα, η Black Friday έκανε το ντεμπούτο της στην Ελλάδα, το 2015 και σταδιακά κατάφερε να καθιερωθεί. Σύντομα οι προνομιακές τιμές επεκτάθηκαν από τα φυσικά καταστήματα και στο ηλεκτρονικό εμπόριο με την Cyber Monday που αποδείχθηκε εξίσου δημοφιλής.

 

Black Friday: Συμβουλές για έξυπνες αγορές


 

Όρισε το budget σου και προσπάθησε να πειθαρχήσεις στο όριο που έχεις θέσει.

 

Φτιάξε μια λίστα με τα ρούχα που λείπουν από την ντουλάπα σου.

 

Αναζήτησε τα κομμάτια που συνδυάζουν την καλύτερη τιμή με την καλύτερη ποιότητα.

 

Μην εστιάζεις μόνο στο ποσοστό της έκπτωσης αλλά και την τελική τιμή.

 

Δώσε προσοχή στην ασφάλεια των online συναλλαγών ελέγχοντας την αξιοπιστία του καταστήματος που έχεις επιλέξει.  

 

Black Friday: 5 must-have κομμάτια 

Στη συλλογή του Aristoteli Bitsiani θα βρεις εκπτώσεις -20% σε όλες τις νέες παραλαβές και εκπτώσεις από -50% σε παλαιότερες συλλογές. 

Μπλε Μάλλινη Πλεκτή Ζακέτα με Πλεξούδες

Μπλε Μάλλινη Πλεκτή Με Πλεξούδες

 

Το μπλε cardigan είναι αγαπημένο κομμάτι της εποχής που σε κρατά ζεστό και ταυτόχρονα σου δίνει στυλ. 

 

Μπορντό Eλαφρύ Πλεκτό Ζιβάγκο

Eλαφρύ Πλεκτό Ζιβάγκο Σε Μπορντό

 

Το μπορντό χρώμα είναι μεγάλο must της εποχής ενώ το ζιβάγκο φέρνει έναν retro αέρα στις εμφανίσεις σου. 

 

Ανθρακί Oversized Φούτερ με Κουκούλα

Ανθρακί Με Κουκούλα Σε Oversized Γραμμή

 

Όλοι οι άντρες αγαπούν τα φούτερ μιας και τους προσφέρουν άνεση και βολεύουν από τις αθλητικές μέχρι και τις casual εμφανίσεις τους. 

 

Λαδί Κοτλέ Πουκάμισο με Τσέπες στο Στήθος

Λαδί Κοτλέ Με Τσέπες Στο Στήθος

 

Το κοτλέ ύφασμα συγκαταλέγεται επίσης στις τάσεις του Φθινοπώρου ενώ το συγκεκριμένο λαδί πουκάμισο μπορεί να φορεθεί και ως overshirt. 

 

Λαδί Κοτλέ Παντελόνι με Πιέτες

Παντελόνι Κοτλέ Με Πιέτες Σε Λαδί

 

H απόχρωση του λαδί είναι επίσης must ενώ κολακεύει ιδιαίτερα τους περισσότερους άντρες και συνδυάζεται υπέροχα με ορειβατικά μποτάκια αλλά και sneakers.