Οδηγός χειμερινών αγορών στις προσφορές

Εκμεταλλεύσου τις χειμερινές προσφορές με τον πιο έξυπνο τρόπο και ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα σου για ένα τέλειο στυλ.

Οι χειμερινές προσφορές είναι η ιδανική ευκαιρία να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου με διαχρονικά must have κομμάτια που θα μπορέσεις να φοράς για χρόνια και να δημιουργήσεις με αυτά πολλά εντυπωσιακά σύνολα, σε καλύτερες τιμές. Αν θέλεις να κάνεις έξυπνες αγορές, αρκεί ν’ ακολουθήσεις τις συμβουλές των ειδικών.

Παρακάτω θα βρεις τα έξυπνα tips για αγορές ρούχων κατά τη διάρκεια των χειμερινών προσφορών αλλά και τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου, ειδικά αν θέλεις να χτίσεις μια αξιοζήλευτη capsule συλλογή. 

Έξυπνες αγορές στις χειμερινές προσφορές

Βρες τι πραγματικά χρειάζεσαι 

Αφιέρωσε χρόνο για να σκεφτείς ποια είναι τα κομμάτια που πραγματικά χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τη χειμερινή γκαρνταρόμπα που επιθυμείς. Αυτή είναι επίσης μια ιδανική ευκαιρία να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στη ντουλάπα σου και να δεις τι μπορείς να χαρίσεις, εφόσον πρόκειται για κάτι που δεν έχεις φορέσει σχεδόν καθόλου και ούτε σκοπεύεις να φορέσεις σύντομα. 

Δημιούργησε μια λίστα αγορών

Η δημιουργία μιας λίστας αγορών με τα κομμάτια που χρειάζεσαι είναι μια καλή αρχή για να κάνεις έναν εκ των προτέρων προγραμματισμό. Μπορείς, για παράδειγμα, να δημιουργήσεις μια οπτική λίστα επιθυμιών, που θα μοιάζει με κολάζ. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείς να οπτικοποιήσεις το επιθυμητό σου στυλ και να δεις αν τα κομμάτια που σκέφτεσαι να αγοράσεις ταιριάζουν όντως στην γκαρνταρόμπα σου.

Βρες το budget σου

Βρίσκοντας το ακριβές budget σου, αποφεύγεις τις περιττές εκπλήξεις στο τέλος του μήνα, θα ξέρεις ακριβώς πόσα μπορείς να ξοδέψεις ή αν υπάρχει περιθώριο για κάποια ακριβότερα αντικείμενα. Επίσης, απόφυγε να ξοδέψεις χρήματα σε κομμάτια που δεν σου αρέσουν και τόσο πολύ, μόνο και μόνο επειδή είναι φθηνότερα. 

Μείνε στη λίστα αγορών σου

Για να μην ξεφύγεις από το budget σου, θα πρέπει να μείνεις αυστηρά στη λίστα αγορών σου. Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις όταν βλέπεις τόσες πολλές εντυπωσιακές εκπτώσεις σε πράγματα που μπορεί να μην τα χρειάζεσαι. 

Επένδυσε στην ποιότητα

Προτίμησε να ξοδέψεις τα χρήματα που έχεις αποταμιεύσει σε προϊόντα καλύτερης ποιότητας. Αυτό φυσικά δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα ξοδέψεις πολλά χρήματα και θα ξεφύγεις από το budget σου, καθώς μπορείς να βρεις ρούχα υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές. 


Τα κομμάτια από τις χειμερινές προσφορές που αξίζει να κάνεις δικά σου

Δεδομένου ότι η βιωσιμότητα είναι πλέον πιο αναγκαία από ποτέ, είναι μια καλή ιδέα να «χτίσεις» μια capsule χειμερινή γκαρνταρόμπα με όλα τα απαραίτητα για τον Χειμώνα που θα είναι διαχρονικά, ώστε να μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλά διαφορετικά ρούχα, για διαφορετικά σύνολα.  

Ένα καλοφτιαγμένο τζιν

Jeans Μαύρο Ψηλοκάβαλο Σε Relaxed Γραμμή

Είτε προτιμάς ένα στενό τζιν, είτε κάτι σε πιο χαλαρή γραμμή, ένα ποιοτικό denim παντελόνι είναι το απόλυτο διαχρονικό must have και μπορεί να είναι εξαιρετικά ευέλικτο για την γκαρνταρόμπα σου. Εμείς σου προτείνουμε το μαύρο ψηλοκάβαλο τζιν σε relaxed γραμμή.

 

Ένα πλεκτό ζιβάγκο

Ένα πλεκτό καλής ποιότητας είναι πάντα μια εξαιρετική ιδέα. Όχι μόνο θα σε κρατήσει κομψό και ζεστό, αλλά είναι επίσης κάτι που ταιριάζει καλά με πολλά διαφορετικά ρούχα. Μπορείς να το συνδυάσεις με τζιν ή με ένα λινό παντελόνι για μια ημι-επίσημη εμφάνιση. Δοκίμασε το πλεκτό πουλόβερ ζιβάγκο, που είναι διαθέσιμο σε πολλά διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις το αγαπημένο σου.

 

Ένα ζεστό παλτό

Παλτό Μαύρο Μάλλινο Σε Relaxed Γραμμή

Όλοι πρέπει να έχουν ένα καλής ποιότητας παλτό για τον Χειμώνα που να τους κρατά ζεστούς. Μπορεί να είναι κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα σου - ένα μάλλινο παλτό σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως αυτό το μαύρο μάλλινο παλτό σε relaxed γραμμή.

 

Ένα ανθεκτικό μπουφάν

Μπουφάν Χακί Παρκά Με Οικολογική Αποσπώμενη Γούνα

Ένα πιο casual αλλά καλής ποιότητας και ζεστό μπουφάν για τα καθημερινά σύνολα του χειμώνα είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Επίλεξε το χακί παρκά με οικολογική αποσπώμενη γούνα, που μπορείς να φορέσεις με πολλά διαφορετικά σύνολα.

 

Ένα κομψό κοστούμι

Κοστούμι Μαύρο Μάλλινο Tuxedo Σε Στενή Γραμμή

Αναμφίβολα, δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να επενδύσεις σε ένα κομψό και καλής ποιότητας κοστούμι από τις χειμερινές προσφορές. Σου προτείνουμε το μάλλινο μονόκουμπο κοστούμι με σατέν πέτο.