Outfit για καλοκαιρινό γάμο, ανάλογα με την τοποθεσία

 

Ανακάλυψε τις καλύτερες στιλιστικές προτάσεις για έναν καλοκαιρινό γάμο το 2024, λαμβάνοντας υπόψη αν γίνεται στην παραλία, την πόλη ή το δημαρχείο. 


Έχοντας μόλις αφήσει πίσω το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, του πρώτου μήνα του καλοκαιριού, οι προσκλήσεις για σημαντικές τελετές φίλων, συγγενών και συναδέλφων έχουν αρχίσει να καταφθάνουν. Ωστόσο, η ερώτηση είναι μία «Τι να φορέσω;». Η απάντηση δεν είναι εύκολη, ιδίως για έναν άντρα που δεν έχει πολλές επιλογές, πόσο μάλλον σε μία περίσταση που πρέπει να είναι καλοντυμένος αλλά και ανάλαφρα, άνετα και δροσερά ντυμένος. Μην ξεχνάς πως η καλοκαιρινή περίοδος είναι η πιο δημοφιλής για τους γάμους, αλλά δεν ευνοεί σε καμία περίπτωση τα βαριά υφάσματα και τις σκούρες αποχρώσεις. Επομένως, το να βρεθεί η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην κομψότητα και την άνεση είναι ζωτικής σημασίας. Οι υψηλές θερμοκρασίες, είναι σίγουρα ένα σημαντικό εμπόδιο όμως αν λάβεις υπόψη τις τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι του 2024 και ακολουθήσεις τις συμβουλές των ειδικών, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις το κατάλληλο look για την έξοδο σου. 

 

Τα καλύτερα looks για έναν καλοκαιρινό γάμο; Ι 2024

 

Ο καλοκαιρινός γάμος

 

Ξεκινώντας με κάποιες γενικές συμβουλές για τους καλοκαιρινούς γάμους, η επιλογή του κατάλληλου ρούχου είναι κρίσιμη, καθώς το three-piece μάλλινο κοστούμι τριών κομματιών μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ζεστό. Προτίμησε ένα κοστούμι δύο κομματιών, εκτός κι αν το γιλέκο είναι από κάποιο εξαιρετικά ελαφρύ ύφασμα. Επίλεξε ανοιχτά χρώματα, όπως το κρεμ ή το εκρού και συνδύασε τα με λευκό πουκάμισο και γραβάτα σε διαφορετική απόχρωση. Ολοκληρώστε το σύνολο με loafers, εσπαντρίγες ή sneakers.

 

To smart-casual look για τον καλοκαιρινό γάμο

      Κλασικό Μάλλινο Παντελόνι Μπλε Σε Στενή Γραμμή


Το smart-casual είναι ένα από τα πιο δύσκολα είδη για να πετύχεις, καθώς στοχεύει στην ισορροπία, αν και αυτή είναι δύσκολο να βρεθεί. Στην περίπτωση ενός καλοκαιρινού γάμου, η καλύτερη επιλογή είναι να στραφείς προς το smart και να περιορίσεις το casual. Η πιο έξυπνη λύση είναι να  προτιμήσεις ένα καλοκαιρινό πουκάμισο που θα φορέσεις μ’ ένα tailored παντελόνι και ένα σακάκι σε διαφορετική απόχρωση που θα είναι όμως ταιριαστό. Ορισμένοι τέτοιοι χρωματικοί συνδυασμοί είναι το λευκό με μπλε, το μπεζ με ανοιχτό γκρι, το χακί με το κρεμ, το ροζ παλ με το γκρι, το πράσινο της ελιάς με το λευκό, το ανοιχτό καφέ με το κρεμ κ.α.

 

Ο καλοκαιρινός γάμος στην παραλία ή το νησί

 Ριγέ Πικέ Polo Σε Στενή Γραμμή


Ένας γάμος στην παραλία απαιτεί πιο χαλαρή και άνετη προσέγγιση. Επίλεξε εσπαντρίγες ή σανδάλια και συνδύασε τα με ανοιχτόχρωμα chinos, κατά προτίμηση με πιέτες για μια πιο κομψή εμφάνιση. Το σακάκι σας θα πρέπει να είναι σε πιο σκούρα απόχρωση, αλλά όχι πολύ σκούρα, όπως καφέ ή ναυτικό μπλε. Για ένα ακόμη πιο χαλαρό look, αντικαταστήστε το πουκάμισο με ένα Henley ή ένα polo μπλουζάκι.

 

Ο γάμος στην πόλη

 Μπεζ Βαμβακερό Κοστούμι Σε Στενή Γραμμή

Ο γάμος στην πόλη επιτρέπει περισσότερη ευελιξία, με ένα ναυτικό ή γκρι ανοιχτό ή μπεζ κοστούμι δύο κομματιών. Μάλιστα, στην πόλη θα μπορούσες να φορέσεις ακόμη και το καλοκαιρινό κοστούμι που φοράς στη δουλειά σου, αν δεν έχεις εναλλακτική. Αντί για πουκάμισο, μία καλή ιδέα είναι η μαρινιέρα. Διαφορετικά, μη χάσεις την ευκαιρία να βάλεις λίγο χρώμα στη ζωή σου αλλά και στο outfit σου, το οποίο θα φέρει το καλοκαίρι στην πόλη. 

 

Βρες τις καλύτερες επιλογές για τον καλοκαιρινό γάμο που είσαι καλεσμένος στο Aristoteli Bitsiani και κέρδισε τις εντυπώσεις με το σύνολο σου.