Πώς να επιλέξεις χριστουγεννιάτικο δώρο για άντρα

Ιδέες και προτάσεις για το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο στον αγαπημένο σας.

Οι γιορτές είναι προ των πυλών και ήδη οι αγορές για το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο σε αγαπημένα μας πρόσωπα, έχουν ξεκινήσει. Οι άντρες -σε θεωρητικό πάντα επίπεδο- είναι μία σχετικά πιο «εύκολη» υπόθεση συγκριτικά με τις γυναίκες ως προς το δώρο. Οι επιλογές βέβαια είναι πολλές και αν δεν γνωρίζεις τι ακριβώς έχει ανάγκη ο αγαπημένος σου, μπορεί τα πράγματα να σου φανούν περίπλοκα. 

Τι να αποφύγεις για το χριστουγεννιάτικο δώρο σου

Υπάρχει μία σειρά από άτυπους «κανόνες», τους οποίους μπορείς να ακολουθήσεις πριν αγοράσεις χριστουγεννιάτικο δώρο. 

  • Φτιάξε τη λίστα σου. Οι γιορτές είναι για να ανταλλάζουμε δώρα με τους αγαπημένους μας, οπότε φρόντισε να αποφασίσεις έγκαιρα για ποιους θα ψωνίσεις δώρα φέτος τα Χριστούγεννα. Αν δεν δώσεις σημασία στην οργάνωση θα σου γυρίσει «μπούμερανγκ».
  • Προσάρμοσε το μπάτζετ σου. Κάνε ένα δώρο από την καρδιά σου, όμως δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές στα χρήματα που θα ξοδέψεις. Για να έχεις έναν έλεγχο στην τσέπη σου, όρισε το μπάτζετ για κάθε δώρο που θα κάνεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα.
  • Απόφυγε δώρο που θα «καθορίζει» το νέο έτος. Αναφερόμαστε σαφώς σε κατηγορίες όπως είδη γυμναστικής ή προϊόντα ομορφιάς και καθαρισμού. Πολλοί είναι αυτοί που τα αντιμετωπίζουν ως δώρα «συμβουλής» για να αλλάξουν τις συνήθειες τους.  

Τρόποι για να «εκμαιεύσεις» το ιδανικό δώρο

Εάν πραγματικά βρίσκεσαι σε τέλμα για το χριστουγεννιάτικο δώρο που θα πάρεις σε έναν άντρα, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι για να βοηθηθείς:

  • Δώσε έμφαση στα ενδιαφέροντά του. Εάν δεν ξέρεις με σιγουριά τι μπορεί να έχει ανάγκη ο αγαπημένος σου, μπορείς να σκεφτείς λίγο τον προσωπικό του χώρο, ώστε να καταλάβεις όσα του αρέσουν.
  • Επίλεξε κάτι που θα τον κάνει να χαμογελάσει. Εκτός από την κατηγορία των χιουμοριστικών δώρων, μπορείς να πάρεις κάτι το οποίο ξέρεις ότι τον κάνει να χαμογελά. Αυτό μπορεί να σχετίζεται είτε με μία κοινή σας ανάμνηση ή με κάτι που ξέρεις ότι τον κάνει να περνά όμορφα όπως μία δραστηριότητα ή μία αγαπημένη ταινία/σειρά.
  • Πρακτικά δώρα. Θυμήσου τι πραγματικά έχει ανάγκη για τα φετινά Χριστούγεννα κάνοντας αναδρομή σε συζητήσεις σας για τις ανάγκες του, ή σε στιγμές που τον έχεις παρατηρήσει να χαζεύει κάποια βιτρίνα. 
  • Μη φοβηθείς να ρωτήσεις. Ίσως ο σημαντικότερος τρόπος για να μάθεις κάτι που θα ήθελε πραγματικά ο συγγενής, ο φίλος ή η σχέση σου τα φετινά Χριστούγεννα. Μπορεί θεωρητικά το χριστουγεννιάτικο δώρο να είναι έκπληξη, όμως δεν χρειάζεται να διαστάσεις να ρωτήσεις έναν άντρα τι είναι αυτό που πραγματικά θα ήθελε.

Προτάσεις για χριστουγεννιάτικο δώρο για άντρα 

Είτε γνωρίζεις ή όχι τι θέλει ο αγαπημένος σου, σου έχουμε ετοιμάσει ιδέες για να προσφέρεις ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο. 

Μάλλινο Παλτό

Μάλλινο Relaxed Με Ζώνη Σε Γκρι

Ένα παλτό είναι πάντα μία κλασάτη χειμωνιάτικη επιλογή για πανωφόρι. Επίλεξε μάλλινο παλτό με δική του ζώνη και ψηλή λαιμόκοψη για τον αγαπημένο σου, ώστε να κάνει πιο ζεστές και στιλάτες τις εμφανίσεις του.

Πουκάμισο σε animal print

Relaxed Animal Print Σε Mini Pointed Κολάρο

Εάν αγαπάς τη μόδα ή το άτομο που προορίζεται το δώρο σου την ακολουθεί πιστά, η επιλογή ενός πουκάμισου σε animal print φαντάζει ιδανική. Το συγκεκριμένο pattern δεν είναι ιδιαίτερα «χτυπητό» ακόμη και για τους πιο συντηρητικούς στιλιστικά, ενώ κάνει μία εμφάνιση αρκετά πιο ενδιαφέρουσα από ένα κλασικό μονόχρωμο πουκάμισο. 

Bomber Jacket

Bomber Σε Μπλε Ηλεκτρίκ

Τα πανωφόρια είναι ιδανικά καθώς μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα ρούχα της γκαρνταρόμπας κάθε άντρα. Τα bomber jacket μάλιστα αποτελεί εύκολη λύση τόσο για casual όσο και για λίγο πιο επίσημες εμφανίσεις. Το συγκεκριμένο μπουφάν είναι σε στενή γραμμή, ενώ το μπλε χρώμα του, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. 

Κοτλέ παντελόνι

Κοτλέ Με Πιέτες Σε Καφέ

Το κοτλέ είναι από τα υφάσματα που πολλοί αγαπάνε να μισούν και το αντίστροφο, όμως αποτελεί τάση και για αυτή τη σεζόν. Είναι διαχρονικό, luxury και αναβαθμίζει αυτόματα κάθε εμφάνιση αρκεί να συνδυαστεί σωστά. Ειδικότερα σε γήινες αποχρώσεις, όπως το καφέ, μπορεί να συνδυαστεί με πολλά σύνολα για κάθε σχεδόν ώρα της ημέρας. 

Ρίξε μία ματιά στις νέες παραλαβές του Aristoteli Bitsiani για να ανακαλύψεις το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για κάθε άντρα τη φετινή χρονιά.