Τα φαρδιά παντελόνια και jeans που κάνουν comeback

Πώς οι άντρες αποχωρίστηκαν τα στενά τους ρούχα και έβαλαν ξανά στη ζωή τους τα φαρδιά παντελόνια και jeans.

 

Για πολλά χρόνια οι άντρες στριμώχτηκαν σε στενά παντελόνια, ανεξαρτήτως του σωματότυπου τους. Η μόνη τους εναλλακτική ήταν η κανονική γραμμή, η οποία και πάλι δεν εξασφάλιζε την άνεση των φαρδιών παντελονιών. Ωστόσο, τα φαρδιά παντελόνια, έχουν παίξει τον ρόλο τους στην εξέλιξη της μόδας και μετρούν αρκετά χρόνια στις επιλογές των ανδρών, αν και για αρκετό καιρό έμειναν στο συρτάρι. Τα φαρδιά παντελόνια και τα jeans αποτελούν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και διαχρονικά κομμάτια της μόδας, που μετρούν δεκαετίες στυλιστικής εξέλιξης. Από τις ατίθασες καμπάνες της δεκαετίας του '70 μέχρι τα baggy pants των '90s, αυτά τα ρούχα έχουν καθορίσει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την άνεση και το ανδρικό στυλ. Σήμερα, καθώς οι τάσεις της μόδας κάνουν τον κύκλο τους, τα φαρδιά παντελόνια και jeans έχουν επιστρέψει, φέρνοντας μαζί τους έναν σύγχρονο αέρα.

 

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή αυτή δεν είναι τυχαία. Η εποχή του κορονοϊού και την καραντίνας μας έχει κάνει να αναζητάμε την άνεση, στην οποία συνηθίσαμε, όχι μόνο στο σπίτι μας αλλά και εκτός. Τα φαρδιά παντελόνια και jeans προσφέρουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ στυλ και πρακτικότητας με αποτέλεσμα να κερδίζουν τόσο τους λάτρεις της μόδας, όσο και τη μεγάλη πλειοψηφία των ανδρών. 

 

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε στους λόγους που κάνουν τα φαρδιά παντελόνια και jeans τόσο δημοφιλή και εκείνα που ξεχωρίζουν ανάμεσα τους, λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις της σεζόν. 

 

Πώς να επιλέξεις τα φαρδιά παντελόνια που σου ταιριάζουν

 

Αξίζει να ξεκινήσουμε με το μήκος των φαρδιών παντελονιών, καθώς κάποιες φορές μία πρώτη κατηγοριοποίηση γίνεται ανάμεσα στα κομμένα παντελόνια που επιτρέπουν στους αστραγάλους να φανούν αλλά και στα παντελόνια με κανονικό μήκος.  Αυτό σε μεγάλο βαθμό έχει να κάνει με το γενικότερο στυλ του outfit σας αλλά και με το παπούτσι, με το οποίο θέλετε να το συνδυάσετε. Παραδείγματος χάρη, oxford ή derby shoes.

Έπειτα, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως τα φαρδιά παντελόνια πηγαίνουν σε όλους του σωματότυπους, αν συνδυαστούν σωστά, αλλά ταιριάζουν καλύτερα στις ψηλόλιγνες σιλουέτες αλλά και στους άντρες μετρίου αναστήματος, όταν φοριούνται ως ψηλόμεσο παντελόνι. Αν πάλι, έχεις φαρδιά λεκάνη, φρόντισε το παντελόνι σου να εφαρμόζει σωστά στη μέση και να ανοίγει σταδιακά προς τα κάτω, ώστε να επιτυγχάνεται η ισορροπία.  

 

Το πλεονέκτημα των φαρδιών παντελονιών έχει να κάνει με την ευελιξία τους. Όχι μόνο κάνουν πιο σύγχρονο το στυλ σου αλλά σου επιτρέπουν και να πειραματιστείς με διαφορετικά στυλ. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάς πως τα φαρδιά παντελόνια φοριούνται από casual μέχρι formal looks, αρκεί να κάνεις τους κατάλληλους συνδυασμούς. 

 

Ποια φαρδιά παντελόνια και jeans να προτιμήσεις 

 

Wide Leg Γκρι Παντελόνι

 Wide Leg Σε Γκρι

Ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα σου με το wide leg γκρι παντελόνι, ένα κομμάτι που συνδυάζει άνεση και στυλ. Με φαρδιά γραμμή και πιέτες που προσθέτουν κίνηση, αυτό το παντελόνι διαθέτει λοξές πλαϊνές τσέπες και πίσω τσέπες για μέγιστη λειτουργικότητα. Το χαμηλό καβάλο και το μακρύ κόψιμο του χαρίζουν μοντέρνα και χαλαρή εμφάνιση, ενώ η σύνθεση από 80% πολυεστέρα, 15% ρεγιόν και 5% σπάντεξ εξασφαλίζει τη μέγιστη ελαστικότητα. 

 

Γκοφρέ Μπεζ Παντελόνι Με Ζώνη Σε Relaxed Γραμμή

Γκοφρέ Μπεζ Με Ζώνη Σε Relaxed Γραμμή


Κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι, αυτό το παντελόνι προσφέρει μια ανάλαφρη αίσθηση ενώ διαθέτει γκοφρέ υφή για μοναδική εμφάνιση, ενώ η προσαρμοσμένη ζώνη προσθέτει μια κομψή πινελιά. Το λάστιχο στον ποδόγυρο εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή, ενώ οι λοξές πλαϊνές τσέπες και οι δύο εξωτερικές πίσω τσέπες προσφέρουν πρακτικότητα και στυλ. 

 

Μπλε Wide Leg  Jeans Σε Relaxed Γραμμή

Μπλε Wide Leg Σε Relaxed Γραμμή


Κάνε δικό σου το μπλε wide leg jeans σε relaxed  γραμμή. Κατασκευασμένο από rawdenim ύφασμα, αυτό το τζιν διαθέτει μία διαχρονική εμφάνιση. Η wide leg γραμμή του προσφέρει ελευθερία κινήσεων και μοντέρνα αισθητική, ενώ η relaxed γραμμή το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση. Ιδανικό για κάθε περίσταση, αυτό το τζιν είναι η τέλεια επιλογή για μια χαλαρή και στυλάτη εμφάνιση.