Τα new year's resolutions για το ανδρικό στυλ

Ο νέος χρόνος έφτασε και μαζί του τα new year's resolutions για το ανδρικό ντύσιμο με έμπνευση από τις τάσεις και τις συμβουλές των ειδικών. 

 

Κάθε νέος χρόνος σηματοδοτεί μία νέα αρχή για όλη την ανθρωπότητα. Πάντα οι άνθρωποι προσπαθούσαν αυτή την περίοδο να κάνουν μία νέα αρχή και να θέσουν στόχους, πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια που η αυτοβελτίωση απασχολεί όλο και περισσότερους. Συνεπώς, είτε φτιάχνεις μία λίστα με χαρτί και μολύβι, είτε θέτεις τα new year's resolutions στο μυαλό σου, κάποια από αυτά μάλλον αφορούν το στυλ σου. 

 

Δεν είναι στόχος να απογοητευτείς αλλά αξίζει να έχεις κατά νου πως σύμφωνα με τις έρευνες το 80% των new year's resolutions αποτυγχάνουν μέχρι να μπει ο Φεβρουάριος. Αυτό σημαίνει πως αν θέλεις πραγματικά να κάνεις τη διαφορά, θα πρέπει να δείξεις αποφασιστικότητα και πειθαρχία. Τέλος, μην ξεχνάς πως οι στιλιστικοί στόχοι για το νέο έτος ενδέχεται να μην έχουν να κάνουν μόνο με τις νέες συνήθειες που επιθυμείς να υιοθετήσεις αλλά και με όσα επιθυμείς ν’ αφήσεις πίσω, στο προηγούμενο έτος. 

 

Τα new year's resolutions των fashion experts 


 

Εγκατέλειψε για λίγο την άνεση. Τα τελευταία χρόνια – κυρίως μετά την καραντίνα και την πανδημία του κορωνοϊού – η άνεση έχει αναδειχθεί σε απόλυτη προτεραιότητα του στυλ και κάπως έτσι τα oversized κομμάτια και το athleisure look έχουν γίνει ανάρπαστα. Σε κάποιες από τις εμφανίσεις του νέου έτους κάνε τη διαφορά και εγκατέλειψε για λίγο την άνεση για χάρη του στυλ. 

 

Ανάμεσα στα αγαπημένα new year's resolutions των fashion experts είναι η πρόταση τους να αφιερώνεις λίγο περισσότερο χρόνο στον συνδυασμό των ρούχων σου, είτε αυτό σημαίνει να δημιουργείς το outfitσου από το προηγούμενο βράδυ, είτε να ξυπνάς νωρίτερα το πρωί. 

 

Πάρε μία ή περισσότερες κρεμάστρες σου και δημιούργησε σε κάθε μία ένα outfit που θα φοράς τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο ή διάθεση να αφιερώσεις στο στυλ και την εμφάνιση σου. Αρκεί να βγάλεις την κρεμάστρα από τη ντουλάπα με μία κίνηση και να φορέσεις όσα κομμάτια βρίσκονται πάνω της. 

 

Χτίσε επιτέλους την capsule wardrobe για την οποία σου έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό. H συλλογή με τα βασικά κομμάτια γίνεται όλο και πιο δημοφιλής για πολλούς λόγους, όπως είναι η ακρίβεια, τα σπίτια με τις μικρές ντουλάπες αλλά και η άνεση / ευκολία που προσφέρουν. Μην ξεχνάς πως το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι πως πηγαίνουν όλα με όλα και είναι διαχρονικά. 

 

Μην υποτιμάς τα αξεσουάρ. Μπορεί να είσαι μινιμαλιστής στο ντύσιμο σου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα αξεσουάρ δεν αναδεικνύουν το στυλ σου. Από το σκουφί και το κασκόλ του Χειμώνα μέχρι τη ζώνη και το βραχιόλι ή το ρολόι σου, αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τις περισσότερες φορές τη διαφορά. 

 

Βάλε στόχο το 2024 να είναι ο χρόνος που θα κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στη ντουλάπα σου. Τι σημαίνει αυτό; Προσπάθησε να φορέσεις όλα τα ρούχα που βρίσκονται στις κρεμάστρες και τα συρτάρια. Αν μετά τους 12 μήνες του χρόνου, υπάρχουν κομμάτια που δεν βρήκες ούτε μία ευκαιρία να τα φορέσεις, καλύτερα να τα χαρίσεις σε κάποιον που θα τα αξιοποιήσει ή τα έχει μεγαλύτερη ανάγκη από σένα. 

 

 Στη συλλογή του Aristoteli Bitsiani θα βρεις ανδρικά και unisex κομμάτια σε έκπτωση αλλά και όλη τη νέα collection -30%.