Τα παντελόνια του 2024 που προτείνουν οι ειδικοί

Τα must-have παντελόνια του 2024 για τους άντρες που αγαπούν τη μόδα, σύμφωνα με τους fashion experts. 

Η αλήθεια είναι πως οι άντρες έχουν περιορισμένες επιλογές στα ρούχα τους. Συνεπώς, τα παντελόνια αποτελούν πολύ σημαντικό στοιχείο των εμφανίσεων τους, καθώς άντρες δεν μπορούν να φορέσουν κάποιο άλλο είδος ρούχου στο κάτω μέρος του outfit τους. Και πάλι όμως, οι επιλογές σε παντελόνια στην αγορά είναι πολύ πιο περιορισμένες για τους άντρες σε σύγκριση με τις γυναίκες. Αρκεί να ρίξεις μία ματιά στο γυναικείο και το αντρικό τμήμα ένδυσης των πολυκαταστημάτων. Για καλή μας τύχη, χρόνο με τον χρόνο αυτό αλλάζει και οι άντρες έχουν περισσότερες επιλογές ενώ μπορούν πιο εύκολα να ξεφύγουν από κλασσικά κομμάτια κάνοντας statement εμφανίσεις και ακολουθώντας τις τάσεις. Παρόλα αυτά, αν μιλήσουμε για την πλειονότητα των ανδρών, αναζητούν κατά κύριο λόγο άνετα παντελόνια που συνδυάζονται εύκολα και τέλος, έχουν στυλ. Άλλα σημαντικά κριτήρια είναι το ύφασμα, η τιμή και φυσικά η εφαρμογή. 

Ποιες είναι τάσεις για τα παντελόνια του 2024

Straight Leg – Relaxed Jeans 

Παντελόνι Κοτλέ Wide Leg Σε Λευκό

Τα παντελόνια επιτέλους ξεκολλούν από τα πόδια των ανδρών και πλέον τα straight leg παντελόνια και τα relaxed jeans δεν αποτελούν εξαίρεση αλλά κανόνα. Η νέα τάση επιτρέπει στα πόδια του άντρα να αναπνεύσουν και να νιώσουν άνεση ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν και το στυλ. Εδώ που τα λέμε, είναι ελάχιστοι οι άντρες που τους κολακεύουν τα skinny παντελόνια. 

Ψηλόμεσο παντελόνι

Παντελόνι Wide Leg Σε Γκρι

Τα ψηλόμεσα παντελόνια αποτελούν μεγάλη τάση κι όπως και να έχει, αυτό είναι βολικό για τους περισσότερους από εμάς καθώς κολακεύουν το σώμα, ιδίως όταν έχει περισσότερο όγκο στην περιοχή της κοιλιάς. Η συμβουλή των ειδικών είναι να μην το παρακάνεις, εκτός κι αν έχεις επιλέξει ένα statement κομμάτι που μπορείς να υποστηρίξεις. Ιδανική πρόταση είναι να τελειώνει το παντελόνι σου, ακριβώς κάτω από τον αφαλό. Έτσι το παντελόνι θα σου είναι πιο άνετο, θα σε κολακεύει και δεν θα φύγει εύκολα από τη μόδα. Να ξέρεις πως η τάση του ψηλόμεσου ισχύει και για τα shorts που γίνονται όλο και πιο κοντά στο κάτω μέρος ενώ αντίθετα, ανεβαίνουν στο πάνω μέρος. 

Το μαύρο… είναι το νέο μαύρο

Παντελόνι Κλασικό Μαύρο Βαλούδινο Σε Relaxed Γραμμή

Οι ειδικοί το λένε ξανά και ξανά. Όση προσπάθεια κι αν κάνουμε για να δώσουμε ένταση στα ρούχα μας με χρώμα, οι σκοτεινές αποχρώσεις θα επιστρέψουν κι όλα θα μοιάζουν σαν να μην έφυγαν ποτέ. Μην ξεχνάς πως όλος αυτός ο λόγος για τις bold αποχρώσεις έχει άμεση σύνδεση με την περίοδο της καραντίνας και του κορωνοϊού, που πλέον όμως ανήκει στο παρελθόν. Οι άνθρωποι ήθελαν να βάλουν χρώμα στη ζωή τους αλλά φαίνεται πως ήδη έχουν κουραστεί να κάνουν τη ζωή τους πιο δύσκολη με τα χρώματα και τους συνδυασμούς. Έτσι μην περιμένετε καμία έκπληξη το επόμενο διάστημα, οι σκούρες αποχρώσεις θα κάνουν ένα δυναμικό comeback αναφωνώντας back to black. 

Παντελόνια από μαλλί 

Παντελόνι Γκρι Μελανζέ Μάλλινο Gurkha Με Πιέτες

Το μάλλινο παντελόνι απέδειξε πως έχει θέση εκτός από το γραφείο και τις business χειμωνιάτικες εμφανίσεις των αντρών και στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων μόδας. Θα το συναντήσεις σε two-piece κοστούμια, σε παλτό αλλά ακόμη και σε overshirt. Αυτό το σκληρό μάλλινο ύφασμα με την ιδιαίτερη υφή έρχεται από τον Βορρά της Βρετανίας και χαρίζει κομψότητα και στυλ σε κάθε άντρα που θα το επιλέξει και θα το συνδυάσει σωστά. 

Στη συλλογή του Aristoteli Bitsiani θα βρεις τα πιο στιλάτα παντελόνια για το 2024, σύμφωνα με τις προτάσεις και τις προβλέψεις των ειδικών της μόδας.