Τα T-Shirts που πρέπει να έχει κάθε άντρας στη ντουλάπα του

Τα T-Shirts που αξίζει να έχεις στη συλλογή σου και τα κοντομάνικα μπλουζάκια που συγκαταλέγονται στα trends της σεζόν.

Μιας και βρισκόμαστε μόλις μια ανάσα μακριά από το Καλοκαίρι που περιμένουμε όλοι με μεγάλη ανυπομονησία, είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για το αντρικό καλοκαιρινό στυλ. Ο απόλυτος κυρίαρχος αυτής της περιόδου δεν είναι άλλος από τα T-Shirts, τα κοντομάνικα μπλουζάκια δηλαδή που δεν χάνουμε ευκαιρεία να φοράμε. Αφήνουν το σώμα ν’ αναπνεύσει, έχουν ελαφριά υφάσματα, προσφέρουν ελευθερία κινήσεων κι αγαπούν τα φωτεινά χρώματα. Με απλά λόγια, είναι ό,τι πρέπει για τις ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό που επίσης είναι αδιαμφισβήτητο είναι πως τα κοντομάνικα μπλουζάκια αποτελούν βασικό κομμάτι της ανδρικής ντουλάπας και οι περισσότεροι άντρες έχουν ολόκληρη συλλογή από πολλά και διαφορετικά σχέδια. Αμέτρητα κομμάτια όμως υπάρχουν και στην αγορά. Πως θα επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει στο σώμα σου, το στυλ σου και τις τάσεις από την υπερπληθώρα που κυκλοφορεί στα φυσικά και τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

3 all-time classic T-Shirts 

Βαμβακερό Λευκό Μπλουζάκι

Βαμβακερό Λευκό Μπλουζάκι

Το λευκό T-Shirt ανήκει στα basics καθώς μπορεί να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση της επιλογής και των συνδυασμών κατά τη διάρκεια της Άνοιξης και του Καλοκαιριού, δίχως να ξοδέψουμε πολύ χρόνο αλλά ούτε και φαιά ουσία. Επιπλέον το λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι μπορεί ν’ αποτελέσει ένα βολικό επίπεδο στο καλοκαιρινό σου layering αλλά και να σου φανεί χρήσιμο από ένα casual outfit έως ένα semi-formal. 

Μαύρο Μπλουζάκι Με Κατεβασμένο Ώμο

Μαύρο Ελαστικό Μπλουζάκι Με Κατεβασμένο Ώμο

Όπως αγαπάμε το λευκό στις χειμωνιάτικες εμφανίσεις, έτσι δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης και στο μαύρο στα καλοκαιρινά outfits. Σίγουρα, αυτό το χρώμα κολακεύει τη σιλουέτα σου ενώ μπορεί ν’ αναδείξει και τα φωτεινά ή έντονα χρώματα που θα επιλέξεις να φορέσεις κατά τη διάρκεια των θερμών μηνών. 

Μπεζ Πλεκτό Στενό Μπλουζάκι

Μπεζ Πλεκτό Μπλουζάκι Σε Στενή Γραμμή

Θα κλείσουμε αυτή τη λίστα με τα neutrals κοντομάνικα μπλουζάκια που κάθε άντρας πρέπει να έχει στη ντουλάπα του καθώς είναι εύκολα στους συνδυασμούς και χαρίζουν κομψότητα σε κάθε look, εκτός κι αν υποπέσεις σε κάποιο τραγικό λάθος. Προτιμώ την πλεκτή ύφανση καθώς του δίνει μια πιο elegant όψη και το κάνει ιδανικό ακόμη και για επίσημες περιστάσεις. 

3 T-Shirts των trends

Ριγέ Μαρινιέρα Σε Oversized Γραμμή

Ριγέ Μαρινιέρα Σε Oversized Γραμμή

Η μαρινιέρα θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται στην κατηγορία με τα basics καθώς κάθε χρόνο βρίσκει τρόπο να τρυπώσει στα trends. Ακόμη όμως κι όταν αυτό δεν συμβαίνει έχει καταφέρει να θεωρείται all time classic. Επιπλέον, το συγκεκριμένο κομμάτι αποτελεί ένα oversized T-Shirt και αυτή η γραμμή είναι μεγάλη τάση για τη σεζόν. 

Πορτοκαλί Βαμβακερό Μπλουζάκι

Βαμβακερό Μπλουζάκι Σε Πορτοκαλί

Το Καλοκαίρι αγαπά τα χρωματιστά T-Shirts που ξεχωρίζουν. Όχι μόνο κερδίζουν τις εντυπώσεις αλλά καταφέρνουν και να σου φτιάξουν τη διάθεση. Πέρα από τις pastel αποχρώσεις, δώσε και μια ευκαιρία στις bold. Φρόντισε μόνο να βρεις την ισορροπία και να συνδυάσεις τα κομμάτια με στόχο ν’ αποφύγεις τη βαβούρα. Αν δεν νιώθεις αυτοπεποίθηση, περιορίσου σ’ ένα έντονο χρώμα στο outfit σου κι άφησε τους πειραματισμούς. 

Λευκό Μπλουζάκι Με Print 

Λευκό Μπλουζάκι Με Τύπωμα

Το τελευταίο T-Shirt που ανήκει στα trends και αξίζει να προσθέσεις στο καλάθι σου είναι το graphic print μπλουζάκι. Οι περισσότεροι άντρες έχουν δεκάδες τέτοια στο συρτάρι τους αλλά καλώς ή κακώς τα σχέδια που θεωρούνται σύγχρονα έχουν αλλάξει. Σήμερα τα graphics καταλαμβάνουν πολύ χώρο, έχουν όμορφα χρώματα και είναι περισσότερο νοσταλγικά, παρά αστεία.