Τι θα φορέσεις στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Συμβουλές και προτάσεις για να ξεχωρίσεις με το στυλ σου στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και να σε βρει το νέο έτος μ’ ένα γιορτινό look που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Βρισκόμαστε μερικές μέρες πριν το τέλος του Δεκεμβρίου, του τελευταίου μήνα του έτους. Αυτό σημαίνει πως πλησιάζει ο αποχαιρετισμός του παλαιού χρόνου κι η υποδοχή του νέου. Ήδη έχουμε αφήσει πίσω τα Χριστούγεννα αλλά και το ρεβεγιόν τους, στο οποίο βάζω στοίχημα πως έλαμψες. Ωστόσο το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς αποτελεί μια περίσταση με μεγάλη σημασία. Σίγουρα, από τη μία έχει μεγαλύτερη επισημότητα κι από την άλλη υπάρχει η θεωρία πως όπως σε βρει η αλλαγή του χρόνου, έτσι θα πάει και το υπόλοιπο έτος. Είτε πιστεύεις, είτε όχι σ’ αυτή την παράδοση, αξίζει ν’ ασχοληθείς με το σύνολο που θα επιλέξεις για την ημέρα ώστε να είναι αντάξιο της περίστασης. 


Μην ξεχνάς πως τα Χριστούγεννα αλλά και η Πρωτοχρονιά αποτελούν αφορμές για να γιορτάσουμε κι αυτό πρέπει να είναι κάτι αντικατοπτρίζεται στο outfit που θα επιλέξεις για το ρεβεγιόν. Μάλιστα, μην έχεις στο νου σου πως όποια αγορά κάνεις θα μείνει στη ντουλάπα σου μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα. Ένα festive look ή μία formal εμφάνιση, μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο σε πολλές ανάλογες περιστάσεις μέσα στη σεζόν που απαιτούν πιο προσεγμένο ντύσιμο. Το μυστικό που μπορώ να μοιραστώ μαζί σου και αξίζει οπωσδήποτε να έχεις κατά νου είναι να μη δείξεις πως προσπάθησες υπερβολικά αλλά ούτε και πως δεν προσπάθησες αρκετά. 

5 προτάσεις για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς 

 Πουκάμισο: Βελούδινο Κόκκινο Με Mini Pointed Κολάρο

Θα ξεκινήσω με την πιο «casual» και τολμηρή πρόταση για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αν είσαι ένας νέος άντρας που δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν θέλει με τίποτα να χάσει την άνεση του, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα βελούδινο κόκκινο πουκάμισο το οποίο θ’ αποτελέσει το statement κομμάτι του look σου. 

 Σακάκι: Κόκκινο Σατέν Σε Boxy Γραμμή

Θα συνεχίσω μ’ ένα εξίσου νεανικό και σίγουρα εξίσου τολμηρό outfit που δεν είναι άλλο από το σατέν κόκκινο κοστούμισε boxy γραμμή. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα είσαι εξίσου άνετος μέσα στο κοστούμι σου αλλά και πιο επίσημος σε σχέση με την προηγούμενη επιλογή. 

Σακάκι: Σκούρο Κίτρινο Βελούδινο Σε Boxy Γραμμή 

Για σένα που θέλεις να ξεφύγεις από τις safe επιλογές του λευκού ή του μαύρου αλλά και τις κλασσικές χριστουγεννιάτικες, όπως είναι το κόκκινο και το πράσινο, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα χρυσό δίκουμπο σακάκι από βελούδο που δεν θα περάσει σε καμία περίπτωση απαρατήρητο και θα κερδίσει τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων. Μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις το mail σου για να ενημερωθείς πρώτος μόλις είναι διαθέσιμο. 

 Κοστούμι: Μαύρο Tuxedo Σε Στενή Γραμμή

Το κλασσικό μαύρο tuxedo ήταν, είναι και θα είναι η πιο ασφαλής αλλά κι η πιο στιλάτη επιλογή για κάθε άντρα που αγαπά τη μόδα και το επίσημο ένδυμα. Αν θέλεις να το φέρεις τόσο στο μέτρα σου, όσο και στο σήμερα, η στενή γραμμή θα κάνει το κλασσικό κοστούμι να δείξει ακόμη πιο μοντέρνο. 

 Σακάκι: Tuxedo Σε Πράσινο Βελούδο

Θα κλείσω με ένα πραγματικά γιορτινό κοστούμι  που συνδυάζει το βελούδο με το πράσινο χρώμα. Ενώ αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση που δεν θεωρείται συνηθισμένη, δεν θα σε κάνει να αισθανθείς ούτε στιγμή έξω από το comfort zone σου. Αντιθέτως θ’ αναδείξει την κομψότητα και την καλαισθησία σου με τρόπο που θα γοητεύσει τους πάντες γύρω σου. 

Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, φρόντισε να την υποστηρίξεις με αυτοπεποίθηση. Μην ξεχνάς πως αν ισχύει η θεωρία ότι όπως σε βρει η αλλαγή του χρόνου, έτσι θα περάσεις το νέο έτος, τότε δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να σε βρει μ’ έναν πλατύ χαμόγελο και φυσικά στιλάτα ρούχα!