Επίλεξε το καλύτερο μαγιό με γνώμονα τις τάσεις και το σωματότυπο σου

Συμβουλές για να επιλέξεις ποιο μαγιό θα σε συνοδεύσει στις βουτιές σου, φέτος το Καλοκαίρι. 

Έχοντας μόλις υποδεχτεί τον Ιούλιο και καθώς οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να θυμίζουν Καλοκαίρι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιλέξεις το μαγιό που θα προσθέσεις στο καλάθι των αγορών σου και θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές ή τις επόμενες βουτιές στη θάλασσα. Μην ξεχνάς πως το μαγιό δεν είναι σαν ένα μπλουζάκι που μπορεί να φορέσεις μία φορά τον μήνα καθώς έχεις ήδη άπειρα στη ντουλάπα σου. Οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν πάνω από δύο μαγιό στη συλλογή τους. Γι’ αυτό αξίζει να ξοδέψεις λίγο περισσότερο χρόνο στην έρευνα αγοράς σου και να λάβεις υπόψη τις τάσεις αλλά και τι σου πηγαίνει καλύτερα, πριν κάνεις την τελική σου επιλογή. 

Ποιες είναι οι κορυφαίες τάσεις του 2023 για το ανδρικό μαγιό

 Πολύχρωμο Μαγιό Με Φλοράλ Τύπωμα

Η δύναμη των λουλουδιών ήταν, είναι και θα είναι εξαιρετικά δημοφιλής στα ανδρικά μαγιό. Το ίδιο συμβαίνει και φέτος όπου τα floral patterns συγκαταλέγονται στις λίστες με τα trends του Καλοκαιριού. Φρόντισε μόνο το μοτίβο να είναι abstract και τα χρώματα φωτεινά, όπως επιτάσσουν οι ειδικοί. 

Γαλάζιο Μαγιό Με Τύπωμα Άγκυρες

Το Καλοκαίρι αγαπά τα έντονα και φωτεινά χρώματα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαγιό μας. Δώσε μια ευκαιρία στα bold and bright κομμάτια που θ’ αναδείξουν το μαύρισμα σου και θα φτιάξουν τη διάθεση σου.  

Λευκό-Μπλε Μαγιό Με Λαχούρ Τύπωμα

Κάθε χρόνο, retro επιλογές κάνουν comeback, όμως φέτος τα μαγιό που μοιάζουν σαν να βγήκαν από άλλη εποχή και ειδικά από τα 70’s είναι ό,τι πιο hot για τις εμφανίσεις σου στην παραλία. Φρόντισε να μην περιορίσεις τη νοσταλγία μόνο στο μαγιό σου αλλά λάβε υπόψη το trend σ’ ολόκληρο το beachwear σου. 

Πολύχρωμο Μαγιό Με Γεωμετρικό Τύπωμα

Θα κλείσω με τα γεωμετρικά patters που σου επιτρέπουν να είσαι μοδάτος δίχως να βγεις έξω από το comfort zone σου. Θα βρεις αρκετά γεωμετρικά patterns, αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, φρόντισε μόνο να παίξεις με τα χρώματα ώστε να μην καταλήξει το σύνολο σου να είναι βαρετό αλλά επίλεξε μονοχρωμία στο πάνω μέρος για ν’ αποφύγεις τη βαβούρα.  

Ποιο μαγιό ταιριάζει καλύτερα στο σωματότυπο σου 

 

Υπάρχουν ορισμένοι γενικοί κανόνες για το ποιο μαγιό πηγαίνει καλύτερα σε κάθε σώμα, οι οποίοι όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι δεσμευτικοί. Παραδείγματος χάρη, στους ψηλούς άντρες πηγαίνουν τα μαγιό που φτάνουν μέχρι το γόνατο ενώ στους άντρες μετρίου αναστήματος ταιριάζουν τα μαγιό με μικρότερο μήκος, τύπου σορτς. Το ίδιο μαγιό προορίζεται και για τους λεπτούς άντρες οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή στο μέγεθος που θα επιλέξουν ώστε το μαγιό να μη δείχνει πολύ φαρδύ πάνω τους. Αν θέλεις να δώσεις όγκο, προτίμησε ένα μαγιό με έντονα σχέδια. Το μαγιό τύπου σορτς προτείνεται και για τους αθλητικούς τύπους, ενώ οι άντρες με όγκο ή περισσότερα κιλά, αξίζει να κινηθούν στις μονοχρωμίες ή τα πιο ήσυχα patterns για να μη δώσουν επιπλέον βάρος στην εικόνα τους.  

Οι παραπάνω συμβουλές έχουν να κάνουν με το μαγιό που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σου και κατά συνέπεια θα το αναδείξει, σύμφωνα με τους ειδικούς. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σε περιορίσει και να πάψεις να θυμάσαι πως μπορείς να φορέσεις ό,τι σου αρέσει, αρκεί να το θέλεις και να σε κάνει χαρούμενο. Καλές βουτιές!