Τα πιο hot χρώματα της σεζόν για το ανδρικό ντύσιμο

Ποια χρώματα πρωταγωνιστούν στις τάσεις για τα αντρικά ρούχα της σεζόν. 

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του Οκτωβρίου και σταδιακά ο καιρός ξεκινά ν’ αλλάζει, με τις θερμοκρασίες να πέφτουν αισθητά. Η περίοδος που διανύουμε είναι εκείνη που πολλοί άντρες θέλουν ν’ ανανεώσουν τη ντουλάπα τους, να κάνουν νέες αγορές και να βελτιώσουν το στυλ τους. Όταν πρόκειται ν’ αγοράσεις καινούργια ρούχα, προτεραιότητα πρέπει να έχει πάντα η κάλυψη των ελλείψεων σου. Με λίγα λόγια, αντικατέστησε φθαρμένα, σκισμένα και ξεβαμμένα ρούχα. Έπειτα συμπλήρωσε τη συλλογή σου με τα basics. Από εδώ και πέρα σειρά έχουν οι τάσεις.

Πρέπει ένας άντρας που θέλει να είναι στιλάτος ν’ ακολουθεί τις τάσεις; Η απάντηση είναι «εξαρτάται»! Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει είναι να γινόμαστε θύματα της μόδας και ν’ ακολουθούμε με κλειστά μάτια τα trends. Πάντα κριτήριο πρέπει να είναι τι μας αρέσει και τι μας ταιριάζει. Ωστόσο, οι τάσεις μπορούν να μας βοηθήσουν να μην κάνουμε επιλογές που είναι εκτός τόπου και χρόνου ενώ είναι ιδιαίτερα βοηθητικές, όταν έχουμε την ικανότητα να τις προσαρμόσουμε στο στυλ μας. 

Τα πιο hot χρώματα για τα ανδρικά ρούχα 

Χρωματικές Αντιθέσεις 

Ξεκινάω με την τάση της χρωματικής αντίθεσης καθώς αποτελεί massive trend για την εποχή. Συνδύασε τολμηρά τα έντονα χρώματα δημιουργώντας αντιθέσεις. Σκέψου χρώματα όπως το ροζ και το ματζέντα, το μπλε, το γαλαζοπράσινο και το τιρκουάζ. Έχε κατά νου πως οι αποχρώσεις του μπλε θα πρωταγωνιστήσουν στα αντρικά looks αλλά και συγκεκριμένα στα looks που βασίζονται στις αντιθέσεις, από τα εσωτερικό layer, μέχρι τα αξεσουάρ και τα πανωφόρια. 

Ισορροπία ουδέτερων αποχρώσεων

 Τεχνολογικό Αντιανεμικό Σε Γκρι

Στον αντίποδα βρίσκονται τα outfits που συνδυάζουν διάφορες ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το εκρού, το μπεζ, το γκρι κ.α. Αυτή η τάση ξεκίνησε από το γυναικείο ντύσιμο και σύντομα πέρασε στο αντρικό. Αυτό το trend χρησιμοποιεί τα μονόχρωμα κομμάτια με τις safe και διαχρονικές αποχρώσεις, σε κομψά σύνολα που ηρεμούν το βλέμμα όποιου σε κοιτά και δεν προδίδει υπερπροσπάθεια. 

 

Μπλε

Γαλάζιο Ελαστικό Κοστούμι Σε Στενή Γραμμή

Τη σεζόν Φθινόπωρο & Χειμώνας 23-24 θα πρωταγωνιστήσει στις ανδρικές εμφανίσεις η παλέτα του μπλε με πιο δημοφιλή απόχρωση το κυανό αλλά και το θαλασσί.

 

Πορτοκαλί

Eλαφρύ Πλεκτό Ζιβάγκο Σε Κόκκινο

Το βερικοκί είναι το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone. Για τους ειδικούς, συνδυάζεται τέλεια με ουδέτερα χρώματα αλλά και με αποχρώσεις που δημιουργούν αντιθέσεις και κάνουν το στυλ σου ακόμη πιο έντονο και γεμάτο χαρακτήρα. Εκτός από το πορτοκαλί να θυμάσαι και πως οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι εξαιρετικά δημοφιλής, με το μπορντό να ξεχωρίζει ανάμεσα τους. 

 

Άσπρο & Μαύρο

Καρό Φανέλα Σε Κανονική Γραμμή 

Την ίδια σεζόν, ο κλασσικός συνδυασμός του άσπρου με το μαύρο δε θα πάψει να κυριαρχεί, μόνο που φέτος θα συγκαταλέγεται στις τάσεις κάνοντας δυναμικό comeback στις πασαρέλες. Μην περιοριστείς στα ουδέτερα κομμάτια και προτίμησε ρούχα με prints και μοτίβα.  

 

Όλες οι παραπάνω αποχρώσεις θα κυριαρχήσουν στις επιλογές των σχεδιαστών αλλά και των ανδρών το επόμενο διάστημα, ξεχωρίζοντας εκείνους που παρακολουθούν τις τάσεις. Το βολικό είναι πως οι hot αποχρώσεις της φετινής σεζόν είναι εκείνες που οι άντρες αγαπούν και δεν τους βγάζουν από το comfort zone τους. Όσο για τους πιο τολμηρούς, δεν έχουν παρά να υιοθετήσουν το trend των αντιθέσεων. Αν πάλι δεν αγαπάς τις έντονες αποχρώσεις, προτίμησε αυτά τα χρώματα σε κομμάτια με vintage wash effects, που είναι επίσης hot