Πως ν' αναβαθμίσεις με τον καλύτερο τρόπο το beachwear

Έξυπνες συμβουλές για να βελτιώσεις τις εμφανίσεις σου στην παραλία αναβαθμίζοντας το beachwear του φετινού Καλοκαιριού.

Ο καιρός δεν θυμίζει ακόμη αυτό που θεωρούμε Καλοκαίρι καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες δεν έχουν φτάσει ακόμα στη χώρα μας, παρότι περάσαμε τα μέσα του Ιουνίου. Συνεπώς οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα τα μπάνια στη θάλασσα, με εξαίρεση ίσως το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Έχοντας περάσει ένα ακόμη κύμα κακοκαιρίας και συνεχόμενων βροχών, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσεις το beachwear των εμφανίσεων σου στην παραλία καθώς η αύξηση της θερμοκρασίας απέχει μόλις μία ανάσα. Είτε θέλεις ν’ αξιοποιήσεις τα κομμάτια που ήδη έχεις στην κατοχή σου, είτε σκοπεύεις να προχωρήσεις σε ορισμένες νέες αγορές παρακάτω θα δεις πως μπορείς να ολοκληρώσεις το look της παραλίας με τον καλύτερο τρόπο. 

Με απλά λόγια, αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως η εμφάνιση στην παραλία δεν έχει να κάνει μόνο με το μαγιό και τις σαγιονάρες. Φυσικά κι είναι επιλογή σου να πας στην παραλία όσο απλά επιθυμείς αλλά μην ξεχνάς πως αν αγαπάς τη μόδα γιατί να μην είσαι στιλάτος και στο μπάνιο σου στη θάλασσα; Σε κάθε περίπτωση το στυλ δεν αποκλείει την άνεση σου που είναι επιτακτική ανάγκη κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού και των διακοπών. Έχε κατά νου πως η παραλία αποτελεί ένα μέρος που το φλερτ είναι έντονο και το να είσαι προσεγμένος αποδεικνύεται σίγουρα βοηθητικό. Επιπλέον από την παραλία ανεβαίνουν οι περισσότερες φωτογραφίες στο Instagram, κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού. Οπότε αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που ασχολούνται με τα social media, δεν έχεις παρά να προβάλεις τον καλύτερο σου εαυτό. 

5 κομμάτια που θ’ αναβαθμίσουν το beachwear 

Unisex Relaxed Μαύρο Κιμονό Σε ΛινόUnisex Relaxed Μαύρο Κιμονό Σε Λινό 

Υπάρχουν πολλές επιλογές για σένα που δε θέλεις να βγεις από το comfort zone. Aν όμως επιθυμείς να τολμήσεις και να συγκεντρώσεις θετικά σχόλια για το look σου, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα λινό κιμονό που θα σου δώσει και στυλ αλλά και αέρα. Μην ξεχάσεις να επιλέξεις την ενημέρωση διαθεσιμότητας για να μάθεις πρώτος πως το κομμάτι της επιλογής σου είναι διαθέσιμο. 

Λευκό Μπλουζάκι Με Λοξό Μανίκι

Λευκό Μπλουζάκι Με Λοξό Μανίκι

Δεν είναι λίγοι οι άντρες που προτιμούν να εμφανίζονται στην παραλία μ’ ένα κοντομάνικο μπλουζάκι. Γιατί όμως να επιλέξεις ένα κλασσικό κομμάτι ή ένα συνηθισμένο T-Shirt με στάμπα, όταν μπορείς να κάνεις τη διαφορά με ασφαλή τρόπο; Τόσο το γκοφρέ ύφασμα όσο και το λοξό μανίκι δίνουν μοναδικό χαρακτήρα στο look σου και αναδεικνύουν το μαύρισμα σου. 

Αμάνικο Λινό Μπλουζάκι

Αμάνικο Λινό Μπλουζάκι

Για τους περισσότερους άντρες, η άνεση είναι η βασική επιδίωξη στην παραλία. Το αμάνικο μπλουζάκι όχι μόνο δεν θα σε αφήσει να σκάσεις από τη ζέστη αλλά θα σου προσφέρει κι ελευθερία κινήσεων. Όσο για το λινό ύφασμα, στεγνώνει πολύ εύκολα και επιτρέπει στο σώμα ν' αναπνεύσει με αποτέλεσμα να μην ιδρώνεις. 

Boho Κρεμαστό Λαιμού

 Boho Κρεμαστό Λαιμού

Τα κοσμήματα στην παραλία είναι δείγμα μιας προσεγμένης εμφάνισης κι ενός άντρα που προσέχει ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια στο στυλ. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να στολίσεις το γυμνό σου σώμα από μία minimal αλυσίδα ή ένα κρεμαστό λαιμού που συγκαταλέγεται στα boho αξεσουάρ. 

Χειροποίητο Ψάθινο Panama

Χειροποίητο Ψάθινο Panama

Το ψάθινο καπέλο δεν φοριέται στην παραλία μόνο για στυλ αλλά και για την προστασία από τον ήλιο, ο οποίος μπορεί να βλάψει το τριχωτό της κεφαλής ακόμη και αν φοράμε αντιηλιακό. Το μόνο που έχεις να θυμάσαι είναι ότι πρέπει να φορέσεις το καπέλο κι όχι να σε φορέσει.