Τι να φορέσεις σ' ένα night-out

Δώσε στυλ στις εμφανίσεις σου και γίνε το επίκεντρο του night-out.

Ανεξαρτήτου ηλικίας, όταν πρόκειται για night-out, όλοι δίνουν έμφαση στην εμφάνισή τους. Είτε κάνεις τη συγκεκριμένη έξοδο με την παρέα σου είτε πρόκειται για ένα ραντεβού, οφείλεις να προσέξεις το ίδιο για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό look. Κάθε νυχτερινή έξοδος έχει τους δικούς της κανόνες αλλά αυτό δεν σε περιορίζει από το να τους καταρρίψεις και να κάνεις που ταιριάζει στο γούστο και την προσωπικότητα σου. 

Παρακάτω θα δούμε τις στιλιστικές συμβουλές των ειδικών ανάλογα με το είδος της εξόδους και τον προορισμό σου. 

Tips για κάθε night-out 

Ραντεβού

Συνδύασε ένα δερμάτινο πανωφόρι με απλή μονόχρωμη μπλούζα ή πουκάμισο και μποτάκια. Στο παντελόνι απόφυγε τις loose γραμμές και επικεντρώσου ή σε πιο skinny επιλογές με chino παντελόνι ή τζιν με slim εφαρμογή. Εάν δεν προτιμάς το μποτάκι, μία καλή επιλογή είναι και τα brogues.

Μπαρ

Το μέρος όπου πρέπει να αισθάνεσαι τόσο εντυπωσιακά, όσο και άνετα. Bomber jacket σε συνδυασμό με τζιν ή παντελόνι με γυρισμένο ρεβέρ και ένα απλό μπλουζάκι συνθέτουν το απόλυτα casual σύνολο. 

Δείπνο σε εστιατόριο

Προτίμησε ρούχα που θα δείχνουν τόσο επίσημα, δίχως να το παρακάνεις. Ένας ωραίος συνδυασμός είναι πουκάμισο ή μακρυμάνικη μπλούζα και ένα προσεγμένο παντελόνι. Το συγκεκριμένο night-out look σίγουρα διαφοροποιείται ανάλογα και με τον τύπου του εστιατορίου που θα επισκεφθείς. 

Συναυλίες και live

Αυτή είναι μία ακόμη περίσταση που ποικίλει, ανάλογα τον χώρο αλλά και τον τύπο της συναυλίας που θα πας. Προτίμησε ένα edgy κομμάτι στο σύνολό σου, όπως ένα δερμάτινο jacket. Καλό θα είναι να αποφύγεις μπλούζες με στάμπες συγκροτημάτων και να προτιμήσεις ένα άνετο παπούτσι λόγω ορθοστασίας. 

Πάρτι

Σε ένα πάρτι το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θες να περάσεις απαρατήρητος, αλλά ταυτόχρονα δεν χρειάζεται να είσαι και το επίκεντρο των συζητήσεων, αν δεν το θέλεις. Επίλεξε ένα stand-up κομμάτι, ώστε να μην είσαι αόρατος ανάμεσα στον κόσμο. Βρες το «μυστικό σου όπλο», αλλά μην υπερβάλλεις βάζοντας περισσότερα από ένα έντονο κομμάτι. 

Must-have για το night-out σου

Το στιλ σου σίγουρα το ορίζεις μόνος σου, όμως υπάρχουν ορισμένα items, τα οποία θα το αναδείξουν. 

Καμηλό πουκάμισο

Καμηλό Vegan Δερμάτινο Σε Κανονική Γραμμή

Μπορεί ως επιλογή να ακούγεται πολύ Y2K όμως ένα πουκάμισο δερματίνης αν συνδυαστεί σωστά, γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Η επιλογή σε καμηλό χρώμα θα σε βοηθήσει, καθώς ξεφεύγει το συνηθισμένο, ενώ το pointed κολάρο του θα κάνει πιο αιχμηρό το στιλ σου. 

Leather μπουφάν

Μάυρο Vegan Δερμάτινο Σε Oversized Γραμμή

Ένα εντυπωσιακό πανωφόρι, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως κομμάτι-πασπαρτού για πολλά night-out σου. Είτε πρόκειται για casual έξοδο, είτε για πιο formal, το συγκεκριμένο μαύρο leatherμπουφάν σε oversized γραμμή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πάρα πολλούς συνδυασμούς στο πάνω και το κάτω μέρος. Επίσης ενδείκνυται αν θες να κάνεις layering. 

Βελούδινο σακάκι

Βελούδινο Κεχριμπάρι Σε Boxy Γραμμή

Για πιο elegant εμφανίσεις σε πάρτι ή κάποιο επίσημο event, αυτό το σακάκι, μπορεί να καλύψει κάθε απαίτηση. Πρόκειται για βελούδινο σακάκι σε boxy γραμμή και μάλιστα το κεχριμπαρένιο του χρώμα, το κάνει statement piece. Δύσκολα κάποιος δεν θα σε προσέξει και ακόμη πιο δύσκολα θα επιπλήξει το στυλ σου, αν το έχεις συνδυάσει σωστά σε ένα night-out.  

Ασημί denim

Slim Denim Σε Ασημί

Ένα ψηλοκάβαλο denim παντελόνι με YKK φερμουάρ σε στενή γραμμή και ασημί απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για μία βραδινή έξοδο που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα σε κάνει να δείξεις glam και stylish. 

Μπορείς να δεις περισσότερες προτάσεις για το ιδανικό σύνολο του επόμενου night-out σου στη συλλογή του Aristoteli Bitsiani.