Τι να φορέσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Ι 2024

Συμβουλές και προτάσεις για να δημιουργήσεις τα καλύτερα looks για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

 

Love is in the air! Ο έρωτας μπορεί να υπάρχει γύρω μας, όμως λίγοι είναι εκείνοι που παραδέχονται πως θα γιορτάσουν την Ημέρα των Ερωτευμένων. Η γιορτή έχει αποκτήσει μία αρνητική χροιά ενώ στην ουσία μπορούμε να την εκλάβουμε σαν μία γλυκιά υπενθύμιση να εκφράσουμε την αγάπη και τον έρωτα μας στο πρόσωπο που έχει δημιουργήσει τόσο έντονα και σπάνια συναισθήματα. 

 

Παρόλα αυτά, κάπου εδώ ξεκινούν οι προκλήσεις. Η μέρα πρέπει να είναι ξεχωριστή, χωρίς να σημαίνει ότι οφείλετε να κάνετε μαζί κάτι υπερβολικό. Το ίδιο ισχύει και για το ντύσιμο σου. Καλό είναι να επιλέξεις ένα look που δεν φοράς κάθε μέρα. Δείξε ενθουσιασμό, κάνε την έρευνα σου και φρόντισε το άλλο σου μισό να σε ερωτευτεί ξανά, από την αρχή. Είτε σχεδιάζετε μία ρομαντική έξοδο, είτε μία υπέροχη δραστηριότητα, δεν έχεις παρά να δείξεις επιμέλεια για τα ρούχα σου, δίχως να ξεφύγεις απαραίτητα από τη ζώνη ασφαλείας σου. 

 

Γενικές συμβουλές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 


 

Ας ξεκινήσουμε ξεκαθαρίζοντας πως το κοστούμι δεν είναι υποχρεωτικό την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν το μέρος που έχετε επιλέξει, απαιτεί επίσημο dress code, τότε μάλλον πρέπει να υπακούσεις. Διαφορετικά, υπάρχουν άλλοι τρόποι να ντυθείς κομψά για την περίσταση. Όσο για το κόκκινο χρώμα, δεν είναι σε καμία περίπτωση επιβεβλημένο, αν και αποτελεί τάση της σεζόν, ανεξάρτητα με τη γιορτή. Αν ισχύει ένας γενικός κανόνας για όλες τις περιπτώσεις είναι πως αξίζει να δείξεις ενδιαφέρον για την ημέρα και να προσπαθήσεις να περιποιηθείς λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες φορές που έχεις συναντηθεί με το άλλο σου μισό. Σε κάθε περίπτωση, λάβε υπόψη τον χώρο που έχετε επιλέξει για την έξοδο σας, την ατμόσφαιρα και το μέγεθος της σημασίας που έχετε συναποφασίσει να δώσετε στην ημέρα. 

 

Outfit Idea 1: Classic Casual Charm

 

Αποτελεί διαχρονική επιλογή αλλά ταυτόχρονα και εξαιρετικά σύγχρονη. Ένα κοστούμι σε trendy απόχρωση σε συνδυασμό με loafers, chelsea boots ή ακόμη και sneakers, αποτελεί ιδανική επιλογή για την ημέρα. 

 

Outfit Idea 2: Semi Formal

 

Μία καλή ιδέα για την ημέρα που βρίσκεται στο μεταίχμιο του casual και του formal είναι το πλεκτό πουλόβερ με το μακρύ παλτό ή ακόμη και με ένα blazer. Αν θέλεις να κάνεις το look να μοιάζει ακόμη πιο casual, προτίμησε ένα bomber jacket. 

 

Outfit Idea 3: Dapper Date Night

 

Η κλασσική επιλογή του μαύρου κοστουμιού θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση της επιλογής καθώς είναι all-time classic και οι περισσότεροι άντρες το έχουν ήδη στη ντουλάπα τους. Σε κάθε περίπτωση, η κομψότητα είναι εξασφαλισμένη. 

 

Outfit Idea 4: Romantic

 

Η αλήθεια είναι πως η μέρα επιβάλλει τον ρομαντισμό. Οι παλ αποχρώσεις ταιριάζουν σε μία πιο σύγχρονη ρομαντική εκδοχή του αντρικού στυλ, όπως και το κόκκινο χρώμα που μπορεί να επιλεγεί από ένα πουκάμισο μέχρι μ’ ένα monochromatic κοστούμι. 

 

Outfit Idea 5: Smart Casual

 

H smart casual επιλογή έχει πολλά πλεονεκτήματα με αποτέλεσμα να ισορροπεί ανάμεσα στην άνεση και την κομψότητα. Τα chinos παντελόνια και τα polo μπλουζάκια βρίσκουν υπέροχα την ισορροπία. Ανάλογα με την πλευρά στην οποία θέλεις να στρέψεις τη ζυγαριά, μπορείς να φορέσεις «καλά» παπούτσια ή αθλητικά και κοστούμι ή jacket.  


 

Αυτή την ημέρα, το στυλ δεν περιορίζεται μόνο στα ρούχα σου. Φρόντισε να είσαι καθαρός και να έχεις επιλέξει ένα άρωμα που γοητεύει όποιον βρεθεί κοντά σου από την πρώτη στιγμή. Δείξε ανάλογη προσοχή στα μαλλιά και τα μούσια σου ακολουθώντας τα grooming tips των ειδικών.

 

Βρες τα καλύτερα κομμάτια για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη συλλογή του Aristoteli Bitsiani.