Τι να φορέσω σ' έναν καλοκαιρινό γάμο; Ι 2024

Αν αναζητάτε ιδέες για το τι να φορέσετε σε έναν καλοκαιρινό γάμο, ως καλεσμένος, το 2024, ενημερωθείτε για τις τελευταίες τάσεις και τις συμβουλές για να εντυπωσιάσετε.

Οι καλοκαιρινοί γάμοι είναι σίγουρα οι πιο δημοφιλείς κι αυτό γιατί σε μία χώρα, σαν την Ελλάδα, ο καιρός ευνοεί την τέλεση τους με τον πιο όμορφο τρόπο. Ο ρομαντισμός της τελετής συναντά την ανάλαφρη ατμόσφαιρα του Καλοκαιριού, και αυτό αντικατοπτρίζεται τόσο στον στολισμό, όσο και τις στιλιστικές επιλογές. Καθώς, λοιπόν, το Καλοκαίρι του 2024 πλησιάζει, και οι προσκλήσεις για τους καλοκαιρινούς γάμους καταφθάνουν, η αναζήτηση του ιδανικού ντυσίματος έχει αρχίσει να απασχολεί αρκετούς άντρες καλεσμένους. 

Η αλήθεια είναι πως τα επίσημα ρούχα που θα δούμε παρακάτω μπορούν κάλλιστα να φορεθούν και από τον γαμπρό ενός πολιτικού αλλά και ενός θρησκευτικού γάμου. Παρακάτω, όμως, θα εστιάσουμε στους άνδρες καλεσμένους, για τους οποίους η ιδανική ενδυματολογική λύση για έναν γάμο δεν έχει να κάνει απλώς με το στυλ ή την κομψότητα αλλά και με την άνεση ή τη δροσιά που εξασφαλίζουν. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, τα ελαφριά υφάσματα και οι φωτεινές αποχρώσεις αναδεικνύουν τον ηλιοκαμένο τόνο του δέρματος, ενώ τα κομψά αξεσουάρ που προσθέτουν μια διακριτική λάμψη, που κάνει τη διαφορά.

Στο άρθρο αυτό, θα δούμε τις τελευταίες τάσεις της μόδας και θα αναλύσουμε τις συμβουλές των ειδικών για την επιλογή του ιδανικού ντυσίματος για έναν καλοκαιρινό γάμο το 2024. 

Το navy κοστούμι είναι μία καλή λύση; 

Μπλε Μάλλινο Καρό Σε Στενή Γραμμή

Ένα navy κοστούμι είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή για ένα γάμο. Δεδομένου ότι ο γαμπρός συνήθως φοράει σμόκιν ή ένα μαύρο κοστούμι, θα πρέπει να αποφύγετε ένα παρόμοιο ντύσιμο. Αντίθετα, ένα κλασικό σκούρο μπλε κοστούμι, είναι κομψό και συνδυάζεται εύκολα με το λευκό πουκάμισο. Σε κάθε περίπτωση, προτιμήστε ένα κοστούμι με ελαφρύ ύφασμα (όπως το λινό ή το βαμβάκι).


Να επιλέξω μία ανοιχτόχρωμη απόχρωση; 

Πράσινο Ελαστικό Σε Στενή Γραμμή

Οι ελαφριές και δροσερές επιλογές κοστουμιών είναι πάντα hot για έναν καλοκαιρινό γάμο. Ένα γαλάζιο ή ένα ανοιχτό πράσινο κοστούμι, από λινό ή από βαμβάκι, είναι μια εξαιρετική επιλογή για φέτος – ιδίως αν έχετε αποκτήσει ένα όμορφο μαύρισμα που τα αναδεικνύει. Όλα τα παραπάνω μπορούν να συνδυαστούν με ένα λευκό πουκάμισο με παπούτσια σε ανάλογη ανοιχτόχρωμη απόχρωση. 


Υπάρχουν εναλλακτικές για το ανδρικό κοστούμι; 

Πράσινο Λινό Σε Relaxed Γραμμή

Αν τα κοστούμια σας φαίνονται υπερβολικά σοβαρά για την περίσταση, μπορείτε να αφήσετε το σακάκι στην άκρη και να προτιμήσετε κάποιο άλλο ανδρικό ρούχο. Ωστόσο, αυτό το look απαιτεί περισσότερη σκέψη, έμπνευση και προσοχή. Τα λουλουδάτα πουκάμισα ή εκείνα με τα τροπικά σχέδια είναι ό,τι πρέπει, όπως κι ένα λινό σακάκι ή ένα πουκάμισο από το ίδιο ύφασμα. 


Πώς μπορώ να είναι casual και να μη σκάσω από τη ζέστη; 

Σταυρωτό Λινό Σε Relaxed Γραμμή

Η επιλογή ενός σταυρωτού κιμονό από λινό σε relaxed γραμμή που συνδυάζεται με ένα wide leg παντελόνι στο χρώμα της άμμου μπορούν να αποτελέσουν την εναλλακτική λύση στις κλασσικές επιλογές ενώ παράλληλα επιτρέπουν στο σώμα να αναπνεύσει. 


Στη συλλογή του Aristoteli Bitsiani θα βρείτε τη νέα συλλογή με επίσημα ενδύματα και κοστούμια που ανταποκρίνονται στις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες σας.