Τι να πάρω μαζί μου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος;

Ανακαλύψτε ποια είναι τα must-have κομμάτια που χρειάζεστε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

 

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για μια mini απόδραση εκτός πόλης. Μετά από την πίεση της καθημερινότητας του χειμώνα και μιας και το καλοκαίρι έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του με τις υψηλές θερμοκρασίες, έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα χαλαρωτικό διάλειμμα και να νιώσετε την απαραίτητη ανανέωση. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος προσφέρει την δυνατότητα να ξεφύγετε από το άγχος και το στρες και να απολαύσετε την αναζωογόνηση που προσφέρει η φύση. Αυτή η μικρή απόδραση μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέα μέρη, να απολαύσετε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας, αλλά και να αισθανθείτε απελευθερωμένοι και υγιείς, μακριά από τα καυσαέρια και την γκρίζα πόλη.


Είτε επιλέξετε να επισκεφθείτε ένα όμορφο θέρετρο στην παραλία, είτε να εξερευνήσετε ένα γραφικό χωριό στα βουνά, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μπορεί να σας μείνει αξέχαστο. Οι επιλογές άλλωστε είναι πολλές και ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που τον γεμίζει, ανάλογα με τη φάση ζωής που βρίσκεται. Όποιος και αν είναι ο προορισμός, σημασία έχει να αφήσετε πίσω τις έγνοιες και τα άγχη και να απολαύσετε την ηρεμία και το χαλαρωτικό περιβάλλον που προσφέρει ένα τριήμερο απόδρασης. Αξίζει όμως να προσέξετε και την εμφάνισή σας και να ανεβάσετε την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη.


Το καλοκαίρι άλλωστε, είναι η ιδανική εποχή για όσους άνδρες αγαπούν το στιλ και την καλή εμφάνιση. Όταν ο ήλιος είναι λαμπερός και οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει, οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να δείχνουν κομψοί και περιποιημένοι. Πολλοί άνδρες θέλουν να δείχνουν περιποιημένοι σε κάθε περίσταση και το καλοκαίρι δεν αποτελεί εξαίρεση. Εκτός όμως από τις αλλαγές στο κούρεμα και στην περιποίηση του σώματος, μέρος της φροντίδας πρέπει να γίνει και η κατάλληλη επιλογή των ρούχων. Ειδικά ένα τριήμερο, όπως αυτό του Αγίου Πνεύματος, πολλοί αναζητούν νέους τρόπους για να ανανεώσουν το στιλ τους και να είναι πάντα κομψοί. Ποια είναι λοιπόν εκείνα τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σας;


Τι να πακετάρω για ένα άνετο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος;

 Μαγιό


Εκείνο που σαφέστατα δεν μπορεί να λείπει από τις αποσκευές σας είναι το μαγιό. Στις νέες αφίξεις του bitsiani.com, μπορείτε να βρείτε μαγιό, σε διάφορα χρώματα, μονόχρωμα ή με prints και σε εξαιρετικές τιμές. Οι bold αποχρώσεις θα φορεθούν πολύ φέτος. Επομένως, ένα άκουα μαγιό σε στενή γραμμή, είναι μια safe αλλά ταυτόχρονα μοδάτη επιλογή για να απογειώσετε τις εμφανίσεις σας στην παραλία.


Πουκάμισο


Αν θέλετε η εμφάνισή σας να ταιριάζει απόλυτα με την ατμόσφαιρα του νησιού και να είστε κομψός και στυλάτος σε κάθε έξοδό σας στη χώρα, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα κοντομάνικο, λινό πουκάμισο, ώστε να παραμένετε δροσερός παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, σε μπεζ χρώμα, που είναι η επιτομή της κομψότητας. Έχει μακρύ κόψιμο και χαλαρή γραμμή, χαρακτηριστικά που είναι τάση το φετινό καλοκαίρι.


Παντελόνι


Το λινό πουκάμισο συνδυάζεται εύκολα με ένα λινό cargo παντελόνι σε εκρού χρώμα, για μια κομψή, γήινη, άνετη και μοντέρνα εμφάνιση, όπου και αν βρεθείτε.

 

Σε γενικές γραμμές, προτιμήστε άνετα, ελαφριά υφάσματα όπως βαμβάκι και λινό που επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει. Το σορτς και μερικά t-shirts σε ουδέτερες αποχρώσεις είναι ιδανικά για τις καθημερινές δραστηριότητες καθώς και μερικά λινά παντελόνια που μπορούν να φορεθούν τόσο σε casual όσο και σε πιο επίσημες περιστάσεις. Ολοκληρώστε το σύνολο με ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια, όπως sneakers ή εσπαντρίγιες, και φυσικά, μην παραλείψετε τα απαραίτητα αξεσουάρ όπως καπέλο και γυαλιά ηλίου.

 

Αφήστε πίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας και απολαύστε την ομορφιά της φύσης με ανανεωμένη εμφάνιση σε όποιον προορισμό και αν επιλέξετε να επισκεφθείτε. Κάντε λοιπόν τις απαραίτητες προετοιμασίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα bitsiani.com ή κάποιο φυσικό κατάστημα και προμηθευτείτε με ρούχα που αντικατοπτρίζουν το προσωπικό σας στυλ, για να αναδείξετε την καλύτερή σας πλευρά. Δώστε λίγη προσοχή στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και απολαύστε την κάθε σας στιγμή στις διακοπές σας. Ανακαλύψτε τις νέες παραλαβές από καλοκαιρινά κομμάτια Aristoteli Bitsiani και εντυπωσιάστε με κάθε σας εμφάνιση το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.