Καλοκαιρινό πάρτι: Τα κομμάτια που θα φορέσεις

Τα πιο hot ρούχα της σεζόν που θα σε κάνουν να πρωταγωνιστήσεις με το στυλ σου στα καλοκαιρινά πάρτι που θα παρευρεθείς.   

Ο καιρός έχει βελτιωθεί, οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει και το μόνο που επιθυμούμε είναι ν’ αφήσουμε πίσω τις υποχρεώσεις και να διασκεδάσουμε. Η σεζόν που πέρασε είχε δυσκολίες για όλους μας, όμως τώρα είναι ο καιρός ν’ ανταμείψουμε τον εαυτό μας για όσα ανταπεξήλθε, να περάσουμε καλά και φυσικά να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για να καταφέρουμε να επανέλθουμε δριμύτεροι. Δεν είναι μόνο οι διακοπές οι οποίες μας ξεκουράζουν ή μας φτιάχνουν τη διάθεση αλλά και οι βόλτες, οι έξοδοι ή τα πάρτι που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού.  

Αν έχεις λάβει ή πρόκειται να λάβεις πρόσκληση για ένα καλοκαιρινό πάρτι, είμαι σίγουρος πως σκέφτεσαι, τι να φορέσεις. Μπορεί να έχεις αμέτρητες επιλογές στην ντουλάπα σου αλλά πάντα ένα καινούργιο outfit σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είτε λοιπόν προχωρήσεις σε κάποια νέα αγορά, είτε όχι, βασική επιδίωξη θα πρέπει να είναι να κερδίσεις τις εντυπώσεις με το στυλ σου, δίχως να σκάσεις από τη ζέστη. Πως θα το πετύχεις αυτό; Δίνοντας προσοχή στα υφάσματα, τα χρώματα αλλά και τα σχέδια που θα επιλέξεις. 

5 κομμάτια που αξίζει να φορέσεις σ’ ένα καλοκαιρινό πάρτι 

Μακρύ Λευκό Unisex Πουκάμισο Σε Oversized Γραμμή

Μακρύ Λευκό Unisex Πουκάμισο Σε Oversized Γραμμή

Ένα ιδιαίτερο λευκό πουκάμισο με πρωτότυπο σχέδιο είναι ό,τι πρέπει για να ξεχωρίσεις από τα συνηθισμένα, δίχως να βγεις απ’ το comfort zone σου. Συνδύασε το μ’ ένα λευκό λινό παντελόνι κι εσπαντρίγες και προσπάθησε να δώσεις χρώμα με τα κοσμήματα σου. 

Καμηλό Σουέντ Oversized Πουκάμισο Με Κρόσια

Καμηλό Σουέντ Oversized Πουκάμισο Με Κρόσια

Τα κρόσια είναι στη μόδα, αυτός όμως είναι κι ένας από τους ελάχιστους τρόπους που δίνεται η ευκαιρία στους άντρες να τα φορέσουν. Επίσης στα trends ανήκει κι ό,τι παραπέμπει στο στυλ του cowboy αλλά και την άγρια δύση. Συνεπώς αυτό καμηλό πουκάμισο αποτελεί την ιδανική επιλογή για σένα που αγαπάς τις τάσεις και τη μόδα. Ένα λευκό μπλουζάκι θα το αναδείξει ενώ ένα κόσμημα στον λαιμό θα συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το σύνολο. 

Ολόσωμο Ανθρακί Γκοφρέ Αμάνικο Jumpsuit

Ολόσωμο Ανθρακί Γκοφρέ Αμάνικο Jumpsuit

Εναλλακτική επιλογή είναι και η ολόσωμη φόρμα που θα σε κάνει να κλέψεις τις εντυπώσεις με μία απόχρωση όμως που κάνει το look να δείχνει πιο ήσυχο. Το γεγονός πως το jumpsuit είναι αμάνικο, έχει ως αποτέλεσμα να επιτρέπει στο σώμα να αερίζεται και να μην ιδρώνει. Όσο για τα κοσμήματα, οι μεταλλικές αποχρώσεις θα δώσουν σίγουρα λάμψη και θα τραβήξουν τα βλέμματα. 

Βεραμάν Περφέκτο Μπουφάν Από Vegan Δέρμα

Βεραμάν Περφέκτο Μπουφάν Από Vegan Δέρμα

Δεν γίνονται όλα τα καλοκαιρινά πάρτι στην παραλία. Επιπλέον μετά τη δύση του ηλίου, πολλές φορές η θερμοκρασία πέφτει επικίνδυνα με αποτέλεσμα να κάνει πολύ κρύο. Ένα jacket σε καλοκαιρινή απόχρωση, μπορεί να σε κρατήσει ζεστό και σου επιτρέπει να το βγάλεις με μία κίνηση. Φρόντισε μόνο το υπόλοιπο σύνολο σου να έχει χρώμα ή λάμψεις με αποτέλεσμα να παραπέμπει σε πάρτι.  

Μπεζ Ελαστικό Κοστούμι Σε Στενή Γραμμή

Μπεζ Ελαστικό Κοστούμι Σε Στενή Γραμμή

Τέλος, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οργανώνονται και πάρτι που δεν έχουν στόχο να χορέψεις και να πιείς σαν να μην υπάρχει αύριο. Σ’ ένα χαλαρό cocktail πάρτι σε μία ταράτσα, παραδείγματος χάρη, ίσως η καλύτερη επιλογή είναι να φορέσεις ένα καλοκαιρινό κοστούμι σε neutral απόχρωση. Αν θέλεις να το κάνεις να δείχνει ακόμη πιο festive, επίλεξε ένα πουκάμισο με χρωματιστό print που θα σε κάνει να δείχνεις περισσότερο νεανικός και λιγότερο formal.