Διακοπές στο νησί: Τι να φορέσεις σε κάθε έξοδο

Όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις πριν ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο νησί, ώστε να είσαι στιλάτος σε κάθε έξοδο. 

Μία ανάσα πριν τον Δεκαπενταύγουστο, τη δημοφιλέστερη περίοδο των Ελλήνων για καλοκαιρινές διακοπές, είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για την προετοιμασία της βαλίτσας σου. Ένα σημαντικό κριτήριο για να επιλέξεις τα ρούχα που θα πακετάρεις είναι να σκεφτείς τις εξόδους που πρόκειται να κάνεις και να δημιουργήσεις τα outfits που θα φορέσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να μην πάρεις μαζί σου κομμάτια που δε θα φορέσεις αλλά και να μην κουβαλήσεις μαζί σου κομμάτια που θα μείνουν στη βαλίτσα. 

Tips για τα Outfits σου στις Διακοπές 

Στην παραλία  Μαγιό Πολύχρωμο Σορτσάκι Με Φλοράλ Τύπωμα 

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να δημιουργήσεις ένα look για την παραλία. Συνήθως, βέβαια, θέλουμε το beachwear που θα επιλέξουμε για το νησί να είναι αναβαθμισμένο σε σχέση με ό,τι φοράμε όλες τις άλλες φορές στη θάλασσα. Ένα μαγιό με εντυπωσιακό print και χρώματα που τραβούν τα βλέμματα είναι ό,τι πρέπει για σένα. Συνδύασε το μ’ ένα λευκό λινό πουκάμισο κι αμέσως θα το κάνεις να δείχνει πιο εξεζητημένο. 

Στα σοκάκια

Loafers Σουέντ Loafers Σε Μπεζ

Καθώς βολτάρεις στα σοκάκια του νησιού είναι σημαντικό να είσαι στιλάτος αλλά και άνετος. Από τη μία, σ’ αυτά τα μικρά δρομάκια θα συναντήσεις όλο το νησί κι από την άλλη το περπάτημα θα είναι πολύ, οπότε τα πέλματα σου θα πρέπει να είναι ξεκούραστα. Μιας λοιπόν και τ’ αθλητικά δεν είναι η καλύτερη επιλογή, βρες εναλλακτική στα loafers, τα υπέροχα καλοκαιρινά παπούτσια που όταν είναι καλής ποιότητας, συνδυάζουν εκπληκτικά την αισθητική με την άνεση. 

Στο Pool Party

Unisex Μπλουζάκι Αμάνικο Κροσέ Σε Εκρού

Το πλεκτό ύφασμα αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις του Καλοκαιριού. Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στις πασαρέλες αλλά και τις εμφανίσεις πασίγνωστων celebrities ή influencers για να καταλάβεις πως κυριαρχεί στις επιλογές τους. Αν δεν νιώθεις την αυτοπεποίθηση να το φορέσεις στην πόλη, δεν έχεις παρά να το συνδυάσεις με το μαγιό σου σ’ ένα pool ή ένα beach party.

Στο club ή το bar

Unisex Πουκάμισο Animal Print Σε Boxy Γραμμή

Η νυχτερινή έξοδος σου στο νησί σε καλεί να είσαι ντυμένος περισσότερο επίσημα ή λαμπερά σε σχέση με τις υπόλοιπες εξόδους σου. Βέβαια, δεν πρέπει να το παρακάνεις καθώς, ανάλογα με το μαγαζί, μπορεί να δεις δίπλα σου να κάθονται άτομα που μόλις ήρθαν απ’ την παραλία. Σου προτείνω να προτιμήσεις ένα bold κομμάτι -όπως είναι το animal print- που υπακούει στις τάσεις αλλά δε δίνει και την εντύπωση πως το παρασκέφτηκες. Συμπλήρωσε το look σου με αέρινα καλοκαιρινά υφάσματα και προσάρμοσε το στη νυχτερινή ώρα και την περίσταση με κοσμήματα σε ασημί αποχρώσεις. 

Στο εστιατόριο

Unisex Πουκάμισο Λαδί Γκοφρέ Σε Relaxed Γραμμή

Ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε διακοπές, το εστιατόριο είναι ένα μέρος που πρέπει να είσαι ευπρεπώς ντυμένος, εκτός κι αν μιλάμε για μία ταβέρνα στην ακροθαλασσιά, όπου είναι ιδανικό να απολαύσεις το φαγητό σου, αμέσως μετά τη βουτιά σου. Με λίγα λόγια, πρέπει να καταπολεμήσεις τις υψηλές θερμοκρασίες δίχως να θυσιάσεις το στυλ και την κομψότητα σου. Ένα αέρινο βαμβακερό σετ μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση των συνδυασμών και ν’ αποτελέσει μία safe επιλογή σχεδόν για κάθε καλοκαιρινή έξοδο. 

Στην επιστροφή

Unisex Βερμούδα Φούτερ Χωρίς Χνούδι

Είτε ταξιδεύεις με πλοίο ή είτε με αεροπλάνο, το μόνο σίγουρο είναι πως η άνεση δεν είναι διαπραγματεύσιμη για την επιστροφή σου. Αν καταφέρει να συνυπάρξει και με το στυλ, τότε έκανες σίγουρα πολύ καλή δουλειά με το outfit σου. Μία φούτερ βερμούδα είναι για μένα πάντα η καλύτερη επιλογή για το καλοκαιρινό ταξίδι. Φρόντισε μόνο να ξεφύγεις από τις συνηθισμένες αποχρώσεις.  


Για κάθε καλοκαιρινή σου έξοδο κατά τη διάρκεια των διακοπών, η SURF COLLECTION της εταιρίας Aristoteli Bitsiani με την υπογραφή του Mark Iomal έχει δημιουργήσει one of a kind κομμάτια που θα σου χαρίσουν την ελευθερία και το στυλ που επιζητάς το Καλοκαίρι.