Γιατί να προτιμήσεις τ' ανδρικά παντελόνια με κορδόνι

Τα παντελόνια με κορδόνι δεν είναι μόνο οι αθλητικές φόρμες και μπορούν να φορεθούν ακόμη και στο γραφείο με τον κατάλληλο συνδυασμό. 

Όλοι ξέρουμε ότι οι αθλητικές φόρμες είναι εξαιρετικά βολικές. Φορώντας φόρμες μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις σ’ όλες τις υποχρεώσεις σου, πολύ πιο άνετα και χαλαρά. Δυστυχώς, όμως οι φόρμες δεν είναι αποδεκτές ως dress code παρά μόνο σε λίγες εξόδους και περιστάσεις, όπως είναι η γυμναστική, η προπόνηση ή μία χαλαρή βόλτα με φίλους. Είναι ελάχιστες οι δουλειές και οι εταιρίες που δείχνουν τέτοια ευελιξία στους κανόνες ενδυμασίας ώστε να επιτρέπουν να εμφανιστείς κάπως έτσι στην εργασία σου. 

Πάνω λοιπόν που εύχεσαι τα πράγμα να ήταν διαφορετικά, είναι η κατάλληλη στιγμή να σου μιλήσω για drawstring pants, δηλαδή τα παντελόνια με κορδόνι. Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι περισσότεροι άνδρες θέτουν σε προτεραιότητα την άνεση σε σχέση με το στυλ, ακόμη κι αν αγαπούν τη μόδα. Τα παντελόνια με κορδόνι, λοιπόν, είναι σχεδόν εξίσου βολικά με τις αθλητικές σου φόρμες αλλά επιτρέπονται στους περισσότερους εργασιακούς χώρους και σου προσδίδουν στυλ. Όπως είναι εύκολα κατανοητό, εξαίρεση αποτελούν οι εταιρίες οι οποίες απαιτούν business formal dress code. 

Τα πλεονεκτήματα που έχουν τα παντελόνια με κορδόνι 


Το είδος του παντελονιού που προτιμά ο καθένας είναι προσωπική του επιλογή κι έχει να κάνει πάντα, εκτός από το γούστο και με τις ανάγκες του. Τα παντελόνια με κορδόνι παρουσιάζουν μεγάλη δημοφιλία, ακριβώς επειδή βολεύουν τους περισσότερους άντρες και μοιάζουν περισσότερο επίσημα απ’ ό,τι είναι. Πράγματι, ένα μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι πως καμουφλάρονται με μεγάλη επιτυχία. Τις περισσότερες φορές, όλοι θα νομίζουν πως φοράς ένα υφασμάτινο παντελόνι. Η άνεση σου και η ευκολία κινήσεων είναι αυτή που μπορεί μόνο να σε προδώσει. Μην ξεχνάς πως τα “καλά” παντελόνια μας στενεύουν συνήθως στην κοιλιά ή εξαιτίας της ζώνης που καλούμαστε να φοράμε. Στα drawstring παντελόνια όμως δεν χρειάζεται ζώνη καθώς ρυθμίζονται με το κορδόνι και μάλιστα η μέση του είναι ελαστική, άρα πολύ πιο βολική. Το γεγονός πως τα παντελόνια αυτά είναι άνετα, δεν σημαίνει πως στερούνται στυλ. Η γραμμή τους είναι συνήθως ιδιαίτερα κολακευτική ενώ πολλές φορές δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ένα tailored παντελόνι. Επιπλέον, με τους ταχύτατους ρυθμούς της σύγχρονης εποχής, ακόμη και το γεγονός πως φοριούνται εύκολα με μία κίνηση, είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Τέλος, εξαιτίας της κατασκευής τους, μπορούν να προσαρμοστούν στις αλλαγές του σώματος σου αλλά και τις αυξομειώσεις του βάρους σου. 

Τα καλύτερα παντελόνια με κορδόνι 

 

Μπλε καρό παντελόνι με πιέτες και κορδόνι

Μπλε Καρό Με Πιέτες Και Κορδόνι Στο Ζωνάρ

Υπέροχο καρό παντελόνι με κορδόνι και πιέτες σε relaxed γραμμή για το γραφείο αλλά και τις εξόδους σου. 

 

Σκούρο γκρι παντελόνι με κορδόνι

Σκούρο Γκρι Με Κορδόνι Στο Ζωνάρι 

Αυτό το παντελόνι στην υπέροχη απόχρωση που είναι τάση της σεζόν, εκτός από κορδόνι στο ζωνάρι, έχει και φερμουάρ στον καβάλο. Η γραμμή και το κόψιμο του είναι κανονικά ενώ οι λοξές πλαϊνές τσέπες αποδεικνύονται εξαιρετικά βολικές. 

 

Χακί παντελόνι με πιέτες και κορδόνι

Χακί Με Πιέτες Κορδόνι Στο Ζωνάρι

Στιλάτο παντελόνι σε relaxed γραμμή με κορδόνι, λοξές πλαϊνές τσέπες και λάστιχο, ιδανικό για καθημερινές αλλά και βραδινές εξόδους. 


Αν δεν έχεις ήδη ένα παντελόνι με κορδόνι, μη διαστάσεις να δώσεις μία ευκαιρία σ’ αυτό το βολικό και ταυτόχρονα στιλάτο είδος. Μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο από μία απλή βόλτα μέχρι και τη δουλειά, αρκεί να κάνεις τον κατάλληλο συνδυασμό, δημιουργώντας ένα υπέροχο outfit που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.